2777
2789

کامل مصرف کن داروهاتو

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اینجوریم دکتر رفتم مشکلی نداشتم ولی هنوز هنوز همونجوریم هیچ راهیم پیدا نکردم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

ی قرصی هسش اسمش یادم رفته برای شتسشوی کلیه هسش قهوه ای رنگ هسش قرصه ب محض اینک میخوری کلیه و شستشو میده ادرارت نارنجی رنگ میشه دوبار بخوری حل میشه منم خوردم خوب شدم

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
منم اینجوریم دکتر رفتم مشکلی نداشتم ولی هنوز هنوز همونجوریم هیچ راهیم پیدا نکردم

منم اینجوریم قرصا رو هم تا میخوری بهتره ولی بعدش بیفایده 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
ی قرصی هسش اسمش یادم رفته برای شتسشوی کلیه هسش قهوه ای رنگ هسش قرصه ب محض اینک میخوری کلیه و شستشو م ...

اسمشو پیدا کن بهم بگو مرسی

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

لباس زیراتون رو توی آفتاب خشک کنین 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

ی قرصی هسش اسمش یادم رفته برای شتسشوی کلیه هسش قهوه ای رنگ هسش قرصه ب محض اینک میخوری کلیه و شستشو م ...

ی چیزایی ازین قرص یادمه مامانم میخوردقبلا اگ اسمشو پیداکنم خوبه

عزیزم من همیشه این مشکلو دارم.گرمی مصرف کن.از سردیه.میتونی توی جوش شیرین هم بشینی و یکمم بخوری.من ای ...

شایدم ازسردیع اخه من خیلی هم  حموم میرم ی روز مهمون داشتیم کار زیاد ذاشتم گرمم میشد س بار تا شب رفتم حموم اخرشب تاذصب خوابم نبرد همش داخل توالت بودم