2777
2789
ی چیزایی ازین قرص یادمه مامانم میخوردقبلا اگ اسمشو پیداکنم خوبه

خونه نیستم برم خونه یادم باشه حتما بهتون میگم

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢

اکسی پوتین 

یا

یوریناسین

و هر کدام رو می خوری باید ایمنی پرامین هم بخوری من اینا رو خوردم کم شد ولی بیفایده بعد یه دکتر دیگه یه قرص داد ورقه ایی 300000 ولی اسمش یادم نبست دکتر گفت تنها راه همینه تعدادشو تو روز سه تا بخور تا خوب شی اون خیلی بهترم کرد وای هنوز گاهی یهو یه اسپاسم طوری که احساس کنی یه قطره ریخت دارم فکر کنم اسمش وزیکر10 میلی گرمی بود ولی خیلی بهترم کرد این رو هم با ایمنی پرامین خوردم شما هم امتحان کن ببینی کدوم بهت میسازه 

من خیلی دکتر رفتم  یه دکتر یه قرص داد حالت سرگیجه میگرفت منو باید همه رو امتحان کنی اگر ازمایش دادی و مشکل نداری البته درمونش نصفش دکتره نصفش دست خودمونه که بیخیالش باشیم مدام بخود بگو فوقش میریزه هر وقت ریخت میرم پامو میشورم میبینی کمتر شده  

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اکسی پوتین  یا یوریناسین و هر کدام رو می خوری باید ایمنی پرامین هم بخوری من اینا رو خوردم کم ...

ازمایش عفونت ادراردادم ازشانسم لکه بینی داشتم همون روز و ازمایشم دکتر گف ارزشی نداره هیمن طوری ی سری داروی عفونت دادع بهم 

باش اینا ک گفتی امتحان میکنم چون کلافع شدم بخاطر وسواسمم نمتونم بیخیال ی قطره هم بشم

منم اینجوریم دکتر رفتم مشکلی نداشتم ولی هنوز هنوز همونجوریم هیچ راهیم پیدا نکردم

اگه فرد تکرر ادرار داره ولی در عین حال سوزش و درد و عفونت در ناحیه تناسلی نداره اسم مشکلش مثانه بیش فعال است که عضلات مثانه بیشتر از حد مجاز تحریک میشه و کلا اختلال ذاتی هست

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

چیکار کنم همین درد دارم ولی میگن جز بوتاکس یه سری کارا بعضی دکتر ها مثل تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation) انجام میدن که توی این روش سیگنالهای عصبی که به مثانه ارسال میشن را تنظیم میکنه برید دنبالش البته در مطب دکتر حسین کرمی انجام میدن

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.