2821
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2805 بازدید | 115 پست

بایه شماره ناشناس زنگ بزن میتونی اصلاصحبت نکنی ببین حرف میزنه یاصدای کی میاد.

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
اگه با دوست مردشه شاید میخواد خلافی چیزی کنه مثل قلیون یا .......

اره با دوس مرده .ولی نمیدونم.خلافش چیه ..اون دوستش هم دوس دختر داره .چند روز پیشم دهنش بوی مشروب میداد ک گفت با پسر عموم بودم ی پیک شراب داشت و داد خوردم و رودروایسی موندم و... ی جای کار میلنگه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تلگرامشو هک کردم ک فهمیدم .ولی برم میفهمه ک هک شده 

عزیزم میشه ب منم یاد بدی چ جوری میشه تلگرامو هک کرد ب منم یاد بده 😥😥😥

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
اره با دوس مرده .ولی نمیدونم.خلافش چیه ..اون دوستش هم دوس دختر داره .چند روز پیشم دهنش بوی مشروب مید ...

گلم ورسته ک نباید زیاد بها بدی بهش و اجازه بدی هرکاری ک خواست بکنه ولی نه دگ انقد غیرمنطقی باشی ک حتی با دوستشم بخواد قرار بذاره اونم توو خونه ی خودتون انقد بترسه ک پنهون کنه

باهم راحت باشید حرفاتونو بزنید ب نتیجه برسید حتی در ارتباط با دوستاش و رفت و آمد  هاش

سعی کن همه چیزو بشنوی و تصمیم گیری کنید باهم نه اینکه بخواد همه چیزو ازت پنهون کنه

گلم ورسته ک نباید زیاد بها بدی بهش و اجازه بدی هرکاری ک خواست بکنه ولی نه دگ انقد غیرمنطقی باشی ک حت ...

برا مشروب ک گفت چیزی نگفتم .معمولا راحتیم ولی نمیدونم چرا اینو پنهون کرد .خیلی حس بدی دارم .چون اگه میگفت میدونس ک من کاریش ندارم این مخفی کاری منو ترسونده

گلم ورسته ک نباید زیاد بها بدی بهش و اجازه بدی هرکاری ک خواست بکنه ولی نه دگ انقد غیرمنطقی باشی ک حت ...

بنظرت برم ب پدر یا مادرش بگم ؟ اونا شاید یکاری کنن و ب شدت مخالف کارای اونن.بگم.جوری ک نفهمه من بهشون گقتم؟

چرا بهش میگین بره؟؟؟بره چی میشه؟؟چیکار میتونه کنه ؟؟؟غیر اینکه ناراحتی و بی اعتمادی پیش میاد

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢
2828
2791
2779
2792