2777
2789
عنوان

ورم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 65975 بازدید | 83 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببخشید بچه ها من دارم از نگرانی میمیرم...شماها همه در مورد تمیز کردن بینی حرف میزنید...من اما اونقدرا هم دست نزدم ولی چند بار که داخل بینی مو با گوش پاک کن چرب کردم حتی بخیه ندیدم دردی هم نداشت یا خونریزی...اما از اون روز پره های بینیم بزرگ و پهن و بدفرم شد شما میگید بخیه ها خیلی محکم هستن اما پس دلیل تعییرات بینی من چیه...وقتی گچ و برداشت انقد ذوق کردم برای بینیم که داشتم دیوونه میشدم اما بعدش روز ب روز بینیم عوض شد...همش هم تغییرات بد..مثلا سوراخای بینیم هم اول گرد و کوچیک بود حالا دراز و تیز شده...قوس بینیم کلا رفته و نوکش باد کرده و قلمبه شده...الان یک ماهی میشه عمل کردم...بخدا انقد اذیتم که از الان به فکر عمل ترمیمی افتادم...اما ازاونم میترسم که بازم بینیم خراب بشه...بنظرتون من چیکار کنم دارم روانی میشم...

ببخشید بچه ها من دارم از نگرانی میمیرم...شماها همه در مورد تمیز کردن بینی حرف میزنید...من اما اونقدر ...

سلام عزیزم

نگران نباش می تونه به خاطر ورم بینی باشه،اما حتما برو دکتر چک بشه،

تمیز کردن داخل بینی اگه آهسته و ملایم انحام بشه فک نکنم تاثیر بدی داشته باشه،شاید بخیه هست اما تو نمی بینی یا شاید دکتر اصلا بخیه نزده،به هر حال حتما برو دکتر 

خواهر من وقتی گچ بینی رو باز کرد خیلی قشنگ بود اما بعد روز به روز ورمش بیشتر شد تا یه مدت و الان بعد از 2 ماه ورم رو به کاهشه و بینی داره فرم خودشو می گیره.خیلی نگران نباش ،استرس اصلا برای ورم خوب نیست.

با خدا باش و پادشاهی کن.
سلام عزیزم نگران نباش می تونه به خاطر ورم بینی باشه،اما حتما برو دکتر چک بشه، تمیز کردن داخل بینی ...

امیدوارم همینطور باشه عزیزم...من که دارم دق میکنم همش میگم من با گوش پاک کن بخیه ها رو باز کردم بینیم از ریخت افتاد دیگه باید صبر کنم تا یک سال دیگه ترمیم کنم چه میدونم فعلا فکرام این شده...بدبختیش اینجاست که من دو هفته دیگه میخوام برم دیدن یه دنیا فامیل و یه جشن عروسی نزدیک...که منه هول برداشته روزای اول کلی از بینیم پیششون تعریف کردم...حالا که اینجوری شده دارم از استرس میمیرم اگه بهم بگن بینیت زشت شده چی...دق میکنم اونوقت

سلام دوستان من بینیمو ۴ماهه ک عمل کردم اما روو قسمتی که قوز بینیم برداشته شده برآمده س ینی امکانش هس بخاطر ورم باشه اگه کسی از تغییرات بینیش تجربه ایی داره بگه خیلی ممنون میشم

سلام من پنج ماهه عمل کردم گوشتی بود بینی م و پوستم ضخیم هر روز شوهرم میبینه میگی چه قد بزرگه افسرده شدم خیر سرم گفتم برم تهران دکتراش بهتره از ایلام رفتم تهران فعلا راضی نیستم دوستان کمکم کنی کی ورم بینی گوشتی میخوابه مرسی 

سلام دوستان من ۳ماهو دوهفتس عمل کردم الان دوسه روزه سمت راست بینیم از وسط ویکم بقل ی کوچلو فرو رفتس ...

سلام آره مال من هم این طور بود ورم سمت راست داره کم میشه برا همین فرو رفته