2777
2789
عنوان

ورم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 65976 بازدید | 83 پست
تا 3ماه بینی های گوشتی چسب بزنن بهتره... مال من غضروفی و استخونی بود کوچیکم بود فقط مدلشو دوست نداشت ...

سلام عزیزم

من الان 4ماهه عمل کردم خیلی تپله و ورم داره بم میاد نبابد تا اان خوب میشد؟؟  

هرگز در زندگی این دو را ابراز نکنید:

نخست، آنچه نیستید

و دوم ، همه آنچه هستید!
ببخشید میتونم بپرسم کجا عمل کردین؟خواهر من دکتر عتیقه چی یزد عمل کرد

دکتر عتیقه چی خیلی کار خرابی داره حتی اونایی که چندسال پیشم عمل کردن پیگیر شکایتشونن.چرا جلیلی منش عمل نکردین؟

هرگز در زندگی این دو را ابراز نکنید:

نخست، آنچه نیستید

و دوم ، همه آنچه هستید!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان تورو خدا اونای که تجربه بینی گوشتی دارن و عمل کردن کمکم کنن لطفا من هشت ماهه عمل کردم بینیم گوشتی و پوستم ضخیمه ولی فعلا اصلا راضی نیستم شماها کی از بینیتون راضی شدی ؟؟؟؟؟

شماها هم وقتی گچ بینیتونو باز کردن از فرم بینیتون بدتون اومد ؟؟؟ من که شکه شدم بینیم نسبت به قبل هم بزرگتر به نظر میاد هم زشتتر

امروز ۱۲ روزه عمل کردم خیلی ناراحتم ، قیافم بد شده

پروردگارا : آرامش را همچون دانه های برف
آرام و بی صدا
بر سرزمین قلب کسانی که برایم عزیزند ببار
منم یه ماهه عمل کردم بینیم گوشتی بود.منم خیلی ورم دارم  و اصلا از فرم بینیم راضی نیستم .سوراخای ...

دکترا با پنبه میتونن سوراخهای بینی و درست کنن که شبیه هم باشه ، الانم حتما به خاطر ورم بینیت هست، میگن خوب میشه 

منم نمیدونم و کلا نگرانم

پروردگارا : آرامش را همچون دانه های برف
آرام و بی صدا
بر سرزمین قلب کسانی که برایم عزیزند ببار
دکتر عتیقه چی خیلی کار خرابی داره حتی اونایی که چندسال پیشم عمل کردن پیگیر شکایتشونن.چرا جلیلی منش ع ...

من جلیلی منش عمل کردم 

یه ماهه 

هنوز ورم دارم خیلی ناراحتم. 

به نظرت کاراش خوبه؟ بهش اعتماد داشته باشم که به مرور زمان بینیم خوب میشه و خوشگل؟ 

میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید. 

واقعا ورم بعد از عمل بینی چیز رو مخیه من خداروشکر پیش دکتر شهریار حدادی عمل کردم اصلا ورم نکرد یعنی کرد ولی زود خوب شد. یکی از دوستامم می خواد بره پیشش برای عمل این لینک رو براش فرستادم که اول مشاوره بگیره https://mavarateb.com/doctor/دکتر-شهریار-حدادی

من جلیلی منش عمل کردم  یه ماهه  هنوز ورم دارم خیلی ناراحتم.  به نظرت کاراش خوبه؟ ب ...

اصلا کارش خوب نیست .من بینیم باریک بود الان ۳ ماه و نیمه عمل کردم شده پهن و گوشتی .اینقدر زشته نمیدونم‌چجور چسب و بردارم 

اصلا کارش خوب نیست .من بینیم باریک بود الان ۳ ماه و نیمه عمل کردم شده پهن و گوشتی .اینقدر زشته نمیدو ...

واقعا؟ 

من امیدوارم که کوچیک تر شه 

مال منم هنوز بدون چسب خیلی زشته 

من خیلی تحقیق کردم. همه راضی بودن. 

میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید. 
واقعا؟  من امیدوارم که کوچیک تر شه  مال منم هنوز بدون چسب خیلی زشته  من خیلی تحقیق ...

منم خیلی تحقیق کردم بعداز چندسال رفتم ولی متاسفانه خیلی کارش افتضاح شده زن داداشم استخونی بود بینی شده گوشتی بزرگ ‌خیلی افتضاح .من که بدتر هم کجه هم سوراخاش نابوده هم بزرگ و پهن 😂