خواهر من دوماه هست بینی عمل کرده،الان بعد از دوماه یک سمت بینی از داخل هنوز بخیه داره و همون طرف یه چیزی مثل استخون برامدگی داره،این میره یا می مونه ؟و اینکه بینی گوشتی بوده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان تورو خدا اونای که تجربه بینی گوشتی دارن و عمل کردن کمکم کنن لطفا من هشت ماهه عمل کردم بینیم گوشتی و پوستم ضخیمه ولی فعلا اصلا راضی نیستم شماها کی از بینیتون راضی شدی ؟؟؟؟؟
واقعا ورم بعد از عمل بینی چیز رو مخیه من خداروشکر پیش دکتر شهریار حدادی عمل کردم اصلا ورم نکرد یعنی کرد ولی زود خوب شد. یکی از دوستامم می خواد بره پیشش برای عمل این لینک رو براش فرستادم که اول مشاوره بگیره https://mavarateb.com/doctor/دکتر-شهریار-حدادی
واقعا؟ من امیدوارم که کوچیک تر شه مال منم هنوز بدون چسب خیلی زشته من خیلی تحقیق ...
منم خیلی تحقیق کردم بعداز چندسال رفتم ولی متاسفانه خیلی کارش افتضاح شده زن داداشم استخونی بود بینی شده گوشتی بزرگ خیلی افتضاح .من که بدتر هم کجه هم سوراخاش نابوده هم بزرگ و پهن 😂