2777
2789
عنوان

ورم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 65976 بازدید | 83 پست
اصلا کارش خوب نیست .من بینیم باریک بود الان ۳ ماه و نیمه عمل کردم شده پهن و گوشتی .اینقدر زشته نمیدو ...

توی یزد دکتر نیک تبار فک میکنم از همشون بهتره من پیشش عمل کردم یک ماهه خیلی راضیم از روز اول غیر قرینگی و ورم آنچنانی نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل های زیبایی صورت

عمل های زیبایی صورت به گونه ای بوده است که انسان‌ها از دیرباز در پی برگرداندن شادابی و طراوت از دست رفته دوران جوانی و حتی زیبایی بیشتر  بوده‌اند.  امروزه روش‌های بسیاری برای جوان کردن پوست و برطرف کردن تغییر رنگ و افتادگی پوست صورت، رفع عیوب و… ابداع شده‌است.

جراحی زیبایی صورت

زیبایی یک شخص به دلیل های متفاوتی می تواند باعث تغییر شود،ازجمله:

۱-افزایش سن

۲-کاهش  فعالیت کلاژن‌ سازی در پوست، تصادف، جراحت، نقص مادرزادی و…

و همچنین بسیاری از افراد هستند که هیچ مشکلی ندارند وتنها دوست دارند سراغ جراحی زیبایی بروند و این امر می تواند دلایل کاملا شخصی داشته باشد.

۲-جراحی زیبایی پلک یا بلفاروپلاستی:

۱-در این عمل می‌توان پلك‌های فوقانی و تحتانی را به طور مجزا یا همزمان مورد عمل قرار داد.

۲-برای پلک های پف آلود یا برجسته یا پلک‌هایی که افتادگی و پوست اضافی دارند.

۳-با این عمل سیاهی دور چشم‌ها و نیز تورم پلك‌هایی که به دلیل بیماری‌های متابولیكی ایجاد شده، برطرف نمی‌شود (مثل تورم پلك ناشی از پركاری تیروئید).

۴-از طریق عمل پلک بالا می توان عضلات اخم را قطع كرد و نیز ابرو را تا حدی بالا برد.

جراحی فک و صورت

عوارض جراحی زیبایی پلک:

احتمال پیش آمدن عوارضی چون باقی ماندن جای برش، افتادگی پلک یا آسیب به قرنیه وجود دارد.

عمل‌های زیبایی : https://www.mayoclinic.org/tests-procedures/cosmetic-surgery/about/pac-20385138 صورت ظاهر دلخواهتان را برای شما ایجاد می‌کنند. به یاد داشته باشید چیزی که بیشتر از فاکتورهای استاندارد زیبایی اهمیت دارد، رضایت شما از صورتتان است. البته مطابقت با این فاکتورها ملاک اصلی خانم‌ها و آقایان برای بررسی زیبایی چهره‌هایشان است.

دکتر مهدی سزاوار متخصص جراحی دهان، فک و صورت هستند. ایشان به صورت تخصصی در حوزه انجام چند دسته از عمل‌های زیبایی بینی، صورت و دندان فعالیت می‌کنند. دکتر سزاوار تجربه زیادی در زمینه انجام عمل‌های زیبایی صورت دارند و به همین دلیل می‌توانند بیماران را به نتایج دلخواهشان برسانند. برای رزرو نوبت ویزیت یا مشاوره با دکتر سزاوار، از طریق بخش «نوبت دهی» یا «تماس با ما» اقدام کنید.

ببخشید بچه ها من دارم از نگرانی میمیرم...شماها همه در مورد تمیز کردن بینی حرف میزنید...من اما اونقدر ...

سلام خوبین

بینیتون خوب شد؟

وقتی داشتم نظرتون رو می‌خوندم تو دلم میگفتم انگار دقیقا مثل من سده

منم اول سوراخای بینیم گرد و خوشگل بود ولی بعد دو هفته تیز و دراز شد 🥺، فرم بینیم روزی که گچو برداشتن کمی مشخص شد

الان بعد از شیش هفته فقط ی تپه ورم معلومه 🥲

من بینیموحدود۵روزپیش جراحی کردم ومردهستم ولی بعدهوشیاری وقبل شروع ورم دیدم کجی بینی من که ازقبل داشتمش دقیقاسرجای خودش باقی مونده ولی بعدشروع ورم کجی اون کمترشده اماخوب که نگاه بشه مشخصه حالاخواستم ببینم کسی دراین موردمیتونه بگه که باتوجه به اینکه قبل شروع ورم کجیش معلوم بودآیابعدازاتمام ورم به همون کجی خودش باقی میمونه یانه البته قبلاهم انحراف راجراحی کردم اماچون بینی کج بوده تاثیری نداشت والانم ازپایین که نگاه میکنم درون بینی بسمت کجی سابق تنگ هست

سلام منم یک ماه میشه عمل کردم بینیم استخوانی بود انحراف داشت الان سمت چپ رو پره بینی یک بخیه هست همون جا هم به صورت گرد ورم داره این بایس میشه کج دیده بشه کسی مشکل منو داشته چیکار کرد خوب شد یا خودش خوب میشه 

سلام‌من الان دوماه یه هفته س عمل بینی انجام دادم روزهای اول خیلی بد بو‌د الانم یه چندتا ایراد کوچیک داره که دکتر قول داد برطرفش کنه ولی در کل از عمل‌خیلی راضی هستم