2777
2789
من حداقل باخودم روراستم اماتنگی نفس عجیب اومده سراغم سردخترم حسابی میخوابیدم بعد میرفتم بیرون الان ب ...

انشاالله سالم باشه بعد اون جنسیتی که می خوای .راستی برای دومی تعیین جنسیت کردی یا نه؟

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علایم ربطی به جنسیت ندارع ،برای من ثابت شده است

من سره پسرم نه ويار داشتم نه حالت تهوع دوماه بودم فهميدم حاملم چيزه خاصي هوس نميكردم بارداري راحتي داشتم ولي سره دختره قبل پريود حالم بد بود حدس زدم حاملم ويار و حالت تهوع وحشتناك از شش هفته اي اوند سراغم هيچي نميتونستم بخورم .. واسه من علايمم فرق داشتن جفتشون

من سره پسرم نه ويار داشتم نه حالت تهوع دوماه بودم فهميدم حاملم چيزه خاصي هوس نميكردم بارداري راحتي د ...

دقیقامنم سردخترم داغون بودم خواب تهوع شدید ولی بیرونم میتونستم برم الان برعکسم 

می گم به علائم نمیشه دل بست برای هر کس متفاوته من توی تاپیک ها خوندم شکم گرم پسره .واگر شکمت سرد باشه دختر  .ولی برای من کلا بر عکس بود بتام سر دخترم 3500 بود سر پسرم 130 بعد سه روز شد 300، انشاالله همه نینی ها سالم باشن بعد همون جنسیتی که مامان ها   می خوان میگن سر پسر زرنگ.میشی سر دختر تنبل من سر دخترم  حالم خیلیییی خوب بود زرنگ و پر اشتها بودم سر پسرم تنبل و خواب آلود و  بی جون

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
ضربان قلب نی نی قبلت چند بود وضربان قلب این نی نی جدیده؟؟

بحدایادم نیست اون ۷سال پیش بود اونموقع توجه هم نمیکردم چون دختر دوس داشتم بچه اول جنسیت مهم‌نیست من تازه فردامیرم براضربان قلب بهتون میگم

می گم به علائم نمیشه دل بست برای هر کس متفاوته من توی تاپیک ها خوندم شکم گرم پسره .واگر شکمت سرد باش ...

منم کلامتفاوت شدم سردخترم اصلاااا تاسه ماه غذانمیتونستم درست کنم الان راخت درست میکنم فقط کم اشتهام..یه چیز دیگه من نسبت ب شوهرم ویاردارم اولی نمیخواستم دورشه ازکنارم الان میگم نچسب بهم😂