2777
2789
ضربان قلب نی نی قبلت چند بود وضربان قلب این نی نی جدیده؟؟

ضربان قلب دخترم محکم و قوی و مداوم بود .ولی نمی دونم چند بود ؟ برای پسرم آروم و ضعیف و دوتا یکی.البته به نظرم اینجوری میومد

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کلامتفاوت شدم سردخترم اصلاااا تاسه ماه غذانمیتونستم درست کنم الان راخت درست میکنم فقط کم اشتهام. ...

منم سر پسرم میل جنسی ام صفر شد .سر دخترم بیشتر شد .سر دخترم عاشق گوشت بودم سر پسرم از همه گوشتها متنفرم کلا بارداری پسرم سخت شد برام.برام دعا کنید

منم سر پسرم میل جنسی ام صفر شد .سر دخترم بیشتر شد .سر دخترم عاشق گوشت بودم سر پسرم از همه گوشتها متن ...

منم رابطه کلاسردسردم دیگه ازسردلسوزی ....ایشالله ک هرچی زودتر نی نیتو بغل بگیری منم سخت شده برام...برامنم دعاکن عزیزم😘میم بتام انگاربالاس ۲۹۱۱الان دیدم انگاردختره نی نیم؟🤔😁

من همه جور آشی دوس دارم قبلا اینطوری نبودم شنیدم میگن ویار آش پسره

من کلا و یارم فرق داره من سر دخترم عاشق شیرینی بودم سر پسرم عاشق ترشی و شوری بیشتر شوری همش با همسرم دعوا دارم نمیذاره بخورم چون خیلییی ورم می کنم مثلا دید دارم آب زیر پنیر و می خورم رفت همش و ریخت توی ظرف شویی عاشق پنیر شورم لیقوان نمیذاره از دل سیر بخورم

من کلا و یارم فرق داره من سر دخترم عاشق شیرینی بودم سر پسرم عاشق ترشی و شوری بیشتر شوری همش با همسرم ...

آخی عزیزم منم بحداهمینجورم شوهرمم تبریزیه لیقوان اصل داریم بودی میدادمت😂😂🤣🤣🤣شوهرت پیدام میکرد میکشت منو