2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاهای سرد و .ترشح و تهوع عصر بیشتر علائم پسره .سالم باشه فقط حدسه دل نبند از این تستهای خونگی هم می ...

من تنگی نفس شدید دارم کارمیتونم بکنم برعکس دخملم ولی سریع نفس نفس میزنم میشینم 

پاهای سرد و .ترشح و تهوع عصر بیشتر علائم پسره .سالم باشه فقط حدسه دل نبند از این تستهای خونگی هم می ...

تنگی نفس اوایل داشتم ولی میگفتن به خاطر نفخه ولی الان ندارم

باشه..من کلاطبعم نسبت ب دختراولم عوض شده پاهام یخ ولی بدنم آتیش شکمم داغ میشه ترشی بیشتر دوس دارم دس ...

کمر درد از علائم پسر هست برای من تست جوش شیرین کف نکرد .نمک ابری شد .و یه چیزی که درست بود دور شکمم بعد از حموم بیشتر می شد که  نشونه پسره.کلا تنگی نفس موقع حرف زدن.پاهای سرد .پوست خشک و ترشح علائم پسره و کمر درد البته برای همه یکسان نیست

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
کمر درد از علائم پسر هست برای من تست جوش شیرین کف نکرد .نمک ابری شد .و یه چیزی که درست بود دور شکمم ...

من حداقل باخودم روراستم اماتنگی نفس عجیب اومده سراغم سردخترم حسابی میخوابیدم بعد میرفتم بیرون الان بیشترازنیم ساعت نمیتونم بمونم بیرون..حالاتوکل بخداایشالله سالم باشه امادلم خیلی میکشه دومی پسمل باشه بازم دختربود خدارو شکر میکنم راضیم ب رضاش😘

میگم یعنی حداقل ب خودم دروغ نگم ولی این علایمودارم ایشالله همونی ک میگی بشه واسم😍😍😍