2789
عنوان

شوهرم

596 بازدید | 28 پست

شوهرم اعصابم‌خراب کرده بهم میگه هروقت میرم تو تلگرامم تو بایکی ازدوستام حیع انلاین وافلاین میشی اعصابم خراب کرده بدبینه دیوانم کرده بقران من خیلی سرسنگینم تو عمرم باهیچ مردی دوست نبودم بخداقسم مجبور شدم برا اینکه کمترگیر بده تلگراممو حذف کردم شمابگید چکاربکنم کسیم نیست بیاد پیش مشاوره ببرمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم میرم همون دوستشو پیدا میکنم میارم میگم من با شما رابطه ای دارم؟ مطمئنا خودش پیش دوستش ضایع میشه غرورش له میشه عقلش میاد سرجاش😡

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
خوب یه ت  با یه شماره دیگه بزن که اون نفهمه اینجور ادمامریضن دست خودشون که نیست

مگه واجبه؟؟؟ که بعد شوهرش بفهمه بگه دیدی یه کاری میکردی؟

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
پدرمم تازه فوت کرده لباسمم سیاهه بیام به فکر ای کارا باشم مع خیلی بدبختم

روحشون شاد ان شاءالله🙏

عزیزم اگر میبینی اینجوریه بهتر حتی تنها هم مشاوره نری چون ممکنه باز حساس بشه مگر اینکه روانشناس زن پیدا کنی

اینجور آدما نباید اصلا حساس بشن و اگر بتونی با خودش بری که عالیه در کل رفتن پیش روانشناس راه خوبی میتونه باشه اما من نمیدونم اگر تنها بری واکنشش چیه خودت بهتر میشناسیش اونجوری که میدونی  اگر بتونی یه کاری کنی برید پیش مشاور یا روانشناس خوبه 

لطفا برای حاجت خودتون و من یه توحید میخونید🌷