2777
2789
عنوان

زورگوآنه😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 40 پست

حالااستارترمن برعکسه وضعیتم😐😕اعصابموخوردکرده بس که هی اجازه میگیره وهیچوقت حرف حرف خودش نیست،خیلی مهربوونه اه بدم میادمردخب بایدیکم استقلال داشته باشه بعضی چیزاروبااراده خودش انجام بده این برابنزین ریختنم ازمن اجازه میگیره بخداکلافه میشم انقدباهاش دعوامیکنم😬خداروشکرکن شوهرت مثل مردرفتارمیکنه باباباسیاست نظرخودتوتحمیلش کن😌

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر گفت کی شوهرش اینجوریه بیاد راه حل بده نگفت بیاین بگین وااای خداروشکر که شوهر من اینطوری نیس ...

گفتم الان یکی ریپلای میکنه 🤣🤣🤣ممنون

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
حالااستارترمن برعکسه وضعیتم😐😕اعصابموخوردکرده بس که هی اجازه میگیره وهیچوقت حرف حرف خودش نیست،خیلی ...

حالابعش میگمم میگه بس که یه کاری میکنم ایرادمیگیری منم دیگه اینجوری شدم،فکرمیکنم راستم میگه😕😕

دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...
من اصلا و ابدا حرف زور تو سرم نمیره البته شوهرم اوایل ازدواج رو یه چیزایی زور میگفت البته من گوش نمی ...

شوهرم مغرور منم هی میخام حرف خودمو ب کرسی بشونم البته من مثل تو با شوخی خنده رد نمیکنم زودی عصبی میشم 😔 

حالااستارترمن برعکسه وضعیتم😐😕اعصابموخوردکرده بس که هی اجازه میگیره وهیچوقت حرف حرف خودش نیست،خیلی ...

اره باید ی تغییر اساسی تو رفتارم بدم . بنظرم شوهرت خیلی خیلی دوست داره 

سعی کن با خنده و لوس کردن خودت حرفاشو گوش ندی و برای گوش نکردن به حرف زورش دلایل منطقی بیار

دلیل میارم ولی اون انگار ب من اعتماد نداشته باشه اخه تفاوت سنیمون یکم زیاده 😑 حس میکنم باید بش بفهمونم من بچه نیستم 😓

شوهرم مغرور منم هی میخام حرف خودمو ب کرسی بشونم البته من مثل تو با شوخی خنده رد نمیکنم زودی عصبی میش ...

خب نباید عصبی بشی منم اوایل نامزدی زود عصبی میشدم ولی بعد یه مدت یاد گرفتم باید با شوخی رد کنم....مثلا میگفت بریم خونه پدرم بخوابیم من میگفتم نهههههه آقای عشق و زندگی بمونیم خونههههههه دیگههههههه.....بعد گردنمو کج میکردم مظلوم بازی😂😂😂😂

آخه اگه بدون اصرارش میرفتم باید همش میرفتم خوشم نمیومد

دلیل میارم ولی اون انگار ب من اعتماد نداشته باشه اخه تفاوت سنیمون یکم زیاده 😑 حس میکنم باید بش بفهم ...

با پنبه سر ببر عزیزم با دادوبیداد کار به جایی نمیبری....باید رو خودت کار کنی که کمتر عصبانی بشی

با پنبه سر ببر عزیزم با دادوبیداد کار به جایی نمیبری....باید رو خودت کار کنی که کمتر عصبانی بشی

اره بخاطر همین خاستم ببین کیا این مشکل دارن چجوری حلش میکنن منم باید خودمو تغییر بدم پس 

منم زیاد نمیرم خونشون اونم هی اصرار میکنه 😑

یه کاری کن اون بیاد بیشتر خونتون.....بگو من اونجا راحت نیستم هی خودتو لوس کن بگو تو بیا پیشم...هرازگاهی برو توام ولی زیاد نرو بزار اون بیاد