2777
2789
عنوان

😢😢 بچه نمیخام

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 134 پست

چرا بعضیا فک میکنن ته ازدواج بچه دار شدنه ؟ چرا همه میگن سنت بالاس بجه باید بیاری ؟ بچه دار شدن شرایط میخواد عصق و علاقه و حوصله میخواد یکی تو ۴۰ سالگی شرایط نداره یکی تو ۲۰ سالگی شرایط داره واقعا این افکارو درک نمیکنم 

😘واسم صلوات بفرستید😘
طبیعی ک خیلی خطر ناکه اگه انقد میترسی از حاملگی ، من بچه دوس ندارم الان یه ساله رابطه ندارم با کاند، ...

اگه بدونی چقد مواظب بودم  

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بعضیا فک میکنن ته ازدواج بچه دار شدنه ؟ چرا همه میگن سنت بالاس بجه باید بیاری ؟ بچه دار شدن شرای ...

😘😘😘😘😘😘😘

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
اون از خداشه   ایقد مواظبم نمیدونم چرا اینجوری شد

منم با مراقبت باردار شدم یه بچه دوساله هم دارم واقعا از هیچ نظر نه روحی نه مالی شرایطشو نداشتم اعصابشم ندارم این یکی بچمو هم تازه از شیر گرفتم اعصابم خورده ولی خداروشکر میکنم هدیه خداس.دل درد و کمردرد و لکه بینی داشتم با شیاف و قرص دارم بچه رو نگه میدارم.

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
اگه بدونی چقد مواظب بودم  

عب نداره عزیزم الانم دیر نشده برو قرص اورژانسی بگیر بعدش برو دکتر دوست منم فک کنم دکتر بهش امپول داد تا امپولو زد پریود شد برو اول بیبی چک بزن ان شاء الله ک نیستی ولی بعدش حتما برو دکتر  

😘واسم صلوات بفرستید😘
شوهرت  چند سالش  خب اولین بجه اس  چ اشکال داره  بدون بچه ک نمیشه

42 سالشه بچه نداریم  

آره واقعا. اگر خدا بخواد میشه. ممنونم از راهنماییت. تقریبا تا روزای ۲۰ ۲۵ سیکل بیخیالم ولی بعدش چو ...

انشالا قربونت برم اگ مشکلیم داری از دکتر رفتنت غافل نشو عزیزم .منم بچه نمیخواستم مث این خانم ولی دکترم گف تنبلی داری ی آن ترسیدم دوسال بعد اون حرفشم باز بچه نخواستم دیگ ی بار شوهرم گف بزار بچه دارشیم من پول دوادرمون ندارم واقعا توم دله دکتر رفتنو نداری میشناسمت ی سالم سر بچه دعوا بود اخر راصی شدم دکترم گف تضمینی نمیدم بهدا راحت بچه دارشی 

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
عب نداره عزیزم الانم دیر نشده برو قرص اورژانسی بگیر بعدش برو دکتر دوست منم فک کنم دکتر بهش امپول داد ...

مرسی عزیزم برم بیمارستان امروز که جمعست 

منم با مراقبت باردار شدم یه بچه دوساله هم دارم واقعا از هیچ نظر نه روحی نه مالی شرایطشو نداشتم اعصاب ...

😭😭😭😭😭