2777
2789
عنوان

😢😢 بچه نمیخام

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 134 پست
[QUOTE=64630701]اون از خداشه   ایقد مواظبم نمیدونم چرا اینجوری شد[/QUOTEمثل من منم  نمیخوا ...

چطوری سرت کلاه گذاشت

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جلوگیریت چی بوده ؟ اورژانسی تا چار روزم جواب میده برو بگیر بخور به دکتر داروخونم بگی راهنماییت میکنه

امروز بخورم چی 

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
جلوگیریت چی بوده ؟ اورژانسی تا چار روزم جواب میده برو بگیر بخور به دکتر داروخونم بگی راهنماییت میکنه

طبیعی   شوهرم ک ا ن د و م ندوسته اصلا

کار خداست دیگه شایدم اصن باردار نباشی. برو آز بده.. ولی اگرم مادر شدی خودتو بذار جای مثل من ها که م ...

عزیزدلم اصلا سخت نیس برا خدا .ایشالا خدابزرگه و فندوقتو زودتر بهت بده نا امید نباش عزیزم.من دوماه اقدام بودم نشدم کلا نا امید شدم و بیخیال حتی دیگ دکترم نرفتم رفتم اخر بار سومین ماه اقدام کلوموفین داد بهم منم خوردم و گفتم بیخیال میدونم نمیشه و کلی سرزنش کردم خودم و کاش زودتر اقدام میکردم بیخیال شدم مشغول جالجایی بودم کلی اساس ریز البته از چن طبقه بااپایین کردم باورت نمیشه کلا بیخیال شدم کامل انگار ن انگار بچه میخام 45روز شد پریود نشدم بخدا بازم نگفتم شاید باردارباشم  شد 20روز همسرم ب زور گف بی بی بزن زدم و ولش کردم تو دسشویی حتی کنجکاوش نبودم گفتم بازم منفیه  5دیقه بعد رفتم پرتش کن دوتا خط پررنگا باورم نمیشد .7هفته بود .منطورم ازاین حرفا این بود استرس نداشته باش و ی مدت بیخیالش باش اینو کل دکترامیگن هرچقد انتطار هرچی و بکشی بیشتر پیش نمیاد.عزیزم خدابهت نی نی سالم ب وقتش بده

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
وقتی بچه نمیخای باید جلوگیری سفت وسخت داشته باشی

سفت و سخت بود  نمیدونم چی شد 

۵ روز از رابطتت گذشته ؟ برو بخور دست دستم نکن به دکتر بگو راه قوی تریم داره بهت بگه 

5 روز از پریودی   😭😭😭😭   آخه فکرش نمیکردم

طبیعی   شوهرم ک ا ن د و م ندوسته اصلا

طبیعی ک خیلی خطر ناکه اگه انقد میترسی از حاملگی ، من بچه دوس ندارم الان یه ساله رابطه ندارم با کاند،ومم میترسم رابطه بر قرار کنم ، خیلی جرات داری انصافا

😘واسم صلوات بفرستید😘
سی و یک سالته ههههه تو الان باید مادربزرگ باشی  تازه بچه نمیخای نکن این کارو بزار بچه بیاد تو ز ...

😐😐😐😐😐😐

عزیزدلم اصلا سخت نیس برا خدا .ایشالا خدابزرگه و فندوقتو زودتر بهت بده نا امید نباش عزیزم.من دوماه اق ...

آره واقعا. اگر خدا بخواد میشه.

ممنونم از راهنماییت.

تقریبا تا روزای ۲۰ ۲۵ سیکل بیخیالم ولی بعدش چون علایم پری میاد یادم میندازه نزدیک پری هستم اعصابم خورد میشه..

خداکنه تمام کسایی که مثه منن زود جواب بگیرن... 

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
باردار ك ميشن ولي ريسكشون هم بالا ميره 

یه دکتر حاذق این حرفو زد اگر تحت مراقبت قبل از بارداری و حین بارداری باشن ریسکش پایین میاد

باردار نیستم.این تیکر امید من به خوش اخلاق شدنه شوهرمه.الهی آمین