2777
2789
عنوان

😢😢 بچه نمیخام

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم سنتم ك بالاس ب نظر من اگه نيني بود بذار ب دنيا بياد هشتاد درصد ازين سندروما تو كسايي ديده ميشن ...

عزیزم الان تا ۵۰ سالگی خانوما میتونن باردار شن

باردار نیستم.این تیکر امید من به خوش اخلاق شدنه شوهرمه.الهی آمین
متم بچه نمیخوام پریودم عقب میوفته سکته میکنم  بزو داروخونه قرص بگیر زعفرونم خوبه

چه قرصی

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
من یکی تو 21 هفته از دست دام یکی هم ماه پیش بارداری شيمايي بود😢😢

آخی عزیزم. ان شالله این دفعه نی نی سالم میاد تو بغلت...

من هیچ وقت باردار نشدم. آرزوی بی بی مثبت موند رو دلم

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
بچه ک هموز دو ماهش نشده چه قتلی وا

تازه 5 روزه 

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

[QUOTE=64630701]اون از خداشه   ایقد مواظبم نمیدونم چرا اینجوری شد[/QUOTEمثل من منم  نمیخواستم هشت سال طبیعی جلوگیری داشتیم  بعد شوهرم سرم رو کلاه گذاشت ودر نتیجه ناخواسته باردار شدم با اینکه میدونست واقعا بچه دوست ندارم واقعا عذاب کشیدم ولی جرات سقط هم نداشتم از گناهس ترسیدم 

عزیزم من تازه روز پری زدم مثبت شد  خیلی به این و در و اون در زدم همینو بهم گفتن چند وقت دیگم بد ...

ااصلا جرات بی بی چک ندارم  

کی گفته سندروم تو سن بالاست؟اکه اینجوریه پس اروپایی ها همه باید سندروم داشته باشن

سن بالا یکی از عواملشه عزیزم با افزایش سن کیفیت تخمک ها میاد پایین... دختر عمه با سن 38 بچه اش سندرومی شد