2777
2789
عنوان

😢😢 بچه نمیخام

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 134 پست
مردم زندگیشون رو میفروشن ، سلامتیشون میدن واسه بچه حالا خدا به شما لطف کرده شکرگزار باش و بگ ...

اون از خداشه   ایقد مواظبم نمیدونم چرا اینجوری شد

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای خدای من من 18 سالمه 2 ماه اقدام کرده ماه پیش پری شدم انقد گریه کردم ... این ماه هنوز منتظرم .. ...

زوده که 

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
اگر باشی زعفرون بخوری قتل محسوب میشه 

قتل؟ الان    تازه 5 روز گذشته

خود داني از ما گفتن بود ولي ايشالله ك باردار نباشي و سقط نكني ك آخر سر فقط پشيموني برات ميمونه

ممکنه بخاطر گرما باشه؟

من هیچوقت نمیخاستم   نمیدونم ایندفعه چی شد  خیلی مواظب بودم  خیلی دیر به دیر رابطه دا ...

کار خداست دیگه

شایدم اصن باردار نباشی. برو آز بده.. ولی اگرم مادر شدی خودتو بذار جای مثل من ها که ماه ها و سال هاست منتظریم

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟

خوارم 30سالشه یکی12ساله داره یکی 1ساله.خانم خداروشکر کن بچه باشی ناشکری نکن از کجامعلوم بعدا بشی ن زودش خوبه ن دیرش 31 ب نظرم برا بچه اول داره دیر میشه .اگر کلا بچه نخوایی فرق داره .پس برو کاری کن ک کلا بچت نشه😞😞

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
چرا اونایی بچه نمیخان فرتی حامله میشن بچشونم صحیح سالم دنیا میاد اونوقت ما.... 

وای نگو  من حامله نیستم😭😭😭😭

قتل؟ الان    تازه 5 روز گذشته

عزیزم من تازه روز پری زدم مثبت شد  خیلی به این و در و اون در زدم همینو بهم گفتن چند وقت دیگم بدنیا میاد 

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
کی گفته سندروم تو سن بالاست؟اکه اینجوریه پس اروپایی ها همه باید سندروم داشته باشن

وای ترو خدا ی مطالعه کن اکثر سندروما سن بالاس،همه چیمونو باید با این اروپایی ها مقایسه کنیم😕

خدایا هرگز کسی را به چیزی که قسمتش نیس عادت نده...
کی گفته سندروم تو سن بالاست؟اکه اینجوریه پس اروپایی ها همه باید سندروم داشته باشن

اروپايي ها دوا درمون درست حسابي دارن شما اگه تا حالا باردار شده باشي ميدوني ك وقتي ميري دكتر اول از همه سنت و ميپرسه اگه بالاي سي بودي دو تا غربالگري و آنومالي و كلي آز ديگه بايد بدي و چون ريسك بالاتري دارن تو سن بالا باردار شدن