2777
2789
عنوان

😢😢 بچه نمیخام

| مشاهده متن کامل بحث + 1809 بازدید | 134 پست
چرا بعضیا فک میکنن ته ازدواج بچه دار شدنه ؟ چرا همه میگن سنت بالاس بجه باید بیاری ؟ بچه دار شدن شرای ...

کسی نگف چرا بچه نمیاری گفتن سنت خوبه اگرم باردار بودی ننداز نگفتن اگرم باردار نبودی اقدام کن بیار عجیبه ها 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
شوهرت  چند سالش  خب اولین بجه اس  چ اشکال داره  بدون بچه ک نمیشه

کی گفته بدون بچه نمیشه ؟؟؟وقتی کسی شرایطشو نداشته باشه نباید بچه بیاره.بچه عشق میخواد حوصله میخواد که استارتر میگه نداره پس داره بهترین کار رو میکنه

خدایا شکرت❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت اره حتما برو 

خداروشکر همه شرایطش هست  ولی خودم نمیخام

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
کی گفته بدون بچه نمیشه ؟؟؟وقتی کسی شرایطشو نداشته باشه نباید بچه بیاره.بچه عشق میخواد حوصله میخواد ک ...

آره   چرا بچه رو خار کنم  بخدا من عین بچه شبا شوهرم جیش میبرتم  بچه نمیخام

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
کسی نگف چرا بچه نمیاری گفتن سنت خوبه اگرم باردار بودی ننداز نگفتن اگرم باردار نبودی اقدام کن بیار عج ...

عزیرم بچه به سن نیست که خوبه یا دیره دوستمون میگه کلا بچه دوس نداره

😘واسم صلوات بفرستید😘

چرا فکر میکنین بارداری فقط مخصوص 17 تا 29 ساله یعنی کسی که سال هاس بچه نداره حق بارداری نداره از کجا میارین این حرف ها رو همون قدر که ریکس سندروم برای یه خانم 35 ساله هست برای یه خانم 20 ساله هم هست 

من 38 سالمه و با همین حرف ها کلی ترسیدم که غربالگریم مشکلی نداشته باشه در حالی که تو همین نی نی سایت بیشتر از نصف کسانی که از ث21 تا 28 سال باردار بودن غربالگریاشون مورد داشت و باید میرفتن آمینو سنتز پس بیخود جو ندین و حس قشنگ مادر بودن رو از بقیه نگیرین

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
😭😭😭😭😭

ولی سخته ها درکت میکنم.منم خداروشاکرم ایشالا بچه های همه سالم باشن بچه های منم همینطور ولی خیر سرم میخواستم برم سرکار پول دربیارم کلی برنامه داشتم.نشد دیگه.بازم خداروشکر.

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
آره   چرا بچه رو خار کنم  بخدا من عین بچه شبا شوهرم جیش میبرتم  بچه نمیخام

وای مث منی منم خودم به پا بچم 😂 شوهرم بهم میگه تو تو ۵ سالگی موندی فقط هیکل بزرگ کردی 

😘واسم صلوات بفرستید😘

ترنم جون من الان سی و یک سالمه منم بچه ندارم .۹ سالم هست که ازدواج کردم.تا الان نمیخواستم ولی الان میگم کاش میاوردم .بعضی وقتا زود دیر میشه عزیزم.قبل از انجام هر عملی مثل خوردن زعفرونو اینا.اول یه تست بکن ببین بارداری یا نه.یوقت خدایی مکرده میری یه کاری میکنی بعدا هزار بار پشیمون میشی که چرا خودمو بچمو ناقص کردم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
ولی سخته ها درکت میکنم.منم خداروشاکرم ایشالا بچه های همه سالم باشن بچه های منم همینطور ولی خیر سرم م ...

من بدبخت سرکارم  

ترنم جون من الان سی و یک سالمه منم بچه ندارم .۹ سالم هست که ازدواج کردم.تا الان نمیخواستم ولی الان م ...

اگه بی بی مثبت شد سکته میکنم میدونم     اصلا اصلا آمادگیشو نداشتم 

اگه بی بی مثبت شد سکته میکنم میدونم     اصلا اصلا آمادگیشو نداشتم

دختر با خودت لج نکن.به فکر سلامتیه خودت باش.بنظر من مثبت شد بعدا تصمیم بگیر هیچ کاری قبلش نکن لطفااااا

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
وای مث منی منم خودم به پا بچم 😂 شوهرم بهم میگه تو تو ۵ سالگی موندی فقط هیکل بزرگ کردی 

منم     خودشم میدونه من اهل بچه دار شدن نیستم     الانم ریلکس  نشسته جلوم داره چیدمان اتاق بچه طراحی میکنه 😭😭😭😭😭 میکشمش  بخدا 

دختر با خودت لج نکن.به فکر سلامتیه خودت باش.بنظر من مثبت شد بعدا تصمیم بگیر هیچ کاری قبلش نکن لطفااا ...

من واقعا تو فکر نگه داشتنش نیستم    

من واقعا تو فکر نگه داشتنش نیستم    

باشه اگرم نمیخوای اول تست کن بعد برو دکتر اصولی اینکارو بکن.خودتو دست هرکسی نسپر