2777
2789
عنوان

گرفتن پوشک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 46 پست
عزیزم من پسرم رو یکسال و نیم از پوشک گرفتم خیلی راحت بود خیلی اول که براش به قول خودش جشن گرفتم برد ...

چه خوب منم یباربردمش دستشویی گفت پی پی بعد پنج دقیقه خودش گفت مامان پی پی دیدم بله کثیف کرده خیلی خوشحالم شدم وبهش گفتم جایزه بهت لواشک میدم اونم کلی ذوق کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این پروژه رو منم دارم . ولی هنوز زوده . از لحاظ روانی بعد از دو سال و نیمه گی باید گرفت . من نمیدونم چرا بعضی ها انقدر عجله دارن . تازه به نظرم پوشک خیلی راحت و بهتر از دم به دقه بردن بچه به دستشویی بخصوص بیرون از خونه . همه عی میپرسن از پدشک نگرفتی . دخترم منم ۲ سالشه . چن نفرم دیدم زود گرفتن هر مهمونی رفتن بچه خراب کاری کرده رو فرش . اخه این چه از پوشک گرفتنه . والااااا . شایدم خسیسن برای پوشک خریدن . بازم والاااااا

حال دلت که خوب باشد همه دنیا به نظرت زیباست 
این پروژه رو منم دارم . ولی هنوز زوده . از لحاظ روانی بعد از دو سال و نیمه گی باید گرفت . من نمیدونم ...

اینکه پوشک گرون شده اره ادم زورش میاد اما دوراطرافیانم هی میگن از پوشک بگیرش  بعد عادت میکنه ها...الان باحرفای دوستان بهتره اینکارو نکنم درست میگین

پلاسکو فروشی ها و سیسمونی فروش ها دارن اگه تهرانی هایپراستار هم داره

رفتم چندتاپلاسکو فروشی نداشتن باید باز بگردم نه من رشت هستم ممنون باید حتمابخرم اینجوری نمیشه اروم اروم کمکش کنم اینجوری خودشم اذیت میشه خودم استرس گرفته بودمنو