سلام بچه ها دختر من یکسال وهشت ماهشه خیلی روش کار کردم که وقتی پی پی داره یاجیش بهم بگه البته تااندازه ای موفق بودم وپی پی رو میگه گرچه تامیگه فرار میکنه ودوست نداشت ببرمش دستشویی چند جاخوندم که بچه باید از نظر روانی اماده باشه وبتونه خودشو کنترل کنه وخیلی وقتا تاسه سالگی طول میکشه خواهر بزرگم که بچشو از پوشک گرفته اون پسره بهم میگه فرشاتو جمع کن تو خونه پوشک نپوشش شورت بپوشش همش ببرش دستشویی تااونجا کثیف کنه کم کم یاد میگیره ولی من میبرمش دستشویی بعد ده دقیقه اتفاقی شاید جیش کنه البته چند بار روسرامیک جیش کرده واصلا تکون نخورده ومنو صداکرده مامانی جیش چون میترسه سربخوره🤣ولی من دوسدارم قبل جیشش بهم بگه ودستشویی کثیف کنه کسایی که بچشونو از پوشک گرفتن راهنمایی کنن چیکار کنم الان یه هفتست درگیرم ببخشیدکه طولانی شد😘
عزیزم من پسرم رو یکسال و نیم از پوشک گرفتم خیلی راحت بود خیلی اول که براش به قول خودش جشن گرفتم برد ...
چه خوب منم یباربردمش دستشویی گفت پی پی بعد پنج دقیقه خودش گفت مامان پی پی دیدم بله کثیف کرده خیلی خوشحالم شدم وبهش گفتم جایزه بهت لواشک میدم اونم کلی ذوق کرد
من پسرمو قبل دوسال سعی کردم بگیرم ولی موفق نشدم دقیقا مثل دخترشما هرجا جیش میکرد بهم میگفت اونجا جیش کردم!!!!منم بیخیال شدم موندم دوسال ونیمه که شد طی ۳روز ازپوشک گرفتم😊😊😊
این پروژه رو منم دارم . ولی هنوز زوده . از لحاظ روانی بعد از دو سال و نیمه گی باید گرفت . من نمیدونم چرا بعضی ها انقدر عجله دارن . تازه به نظرم پوشک خیلی راحت و بهتر از دم به دقه بردن بچه به دستشویی بخصوص بیرون از خونه . همه عی میپرسن از پدشک نگرفتی . دخترم منم ۲ سالشه . چن نفرم دیدم زود گرفتن هر مهمونی رفتن بچه خراب کاری کرده رو فرش . اخه این چه از پوشک گرفتنه . والااااا . شایدم خسیسن برای پوشک خریدن . بازم والاااااا
پلاسکو فروشی ها و سیسمونی فروش ها دارن اگه تهرانی هایپراستار هم داره
رفتم چندتاپلاسکو فروشی نداشتن باید باز بگردم نه من رشت هستم ممنون باید حتمابخرم اینجوری نمیشه اروم اروم کمکش کنم اینجوری خودشم اذیت میشه خودم استرس گرفته بودمنو