سلام بچه ها دختر من یکسال وهشت ماهشه خیلی روش کار کردم که وقتی پی پی داره یاجیش بهم بگه البته تااندازه ای موفق بودم وپی پی رو میگه گرچه تامیگه فرار میکنه ودوست نداشت ببرمش دستشویی چند جاخوندم که بچه باید از نظر روانی اماده باشه وبتونه خودشو کنترل کنه وخیلی وقتا تاسه سالگی طول میکشه خواهر بزرگم که بچشو از پوشک گرفته اون پسره بهم میگه فرشاتو جمع کن تو خونه پوشک نپوشش شورت بپوشش همش ببرش دستشویی تااونجا کثیف کنه کم کم یاد میگیره ولی من میبرمش دستشویی بعد ده دقیقه اتفاقی شاید جیش کنه البته چند بار روسرامیک جیش کرده واصلا تکون نخورده ومنو صداکرده مامانی جیش چون میترسه سربخوره🤣ولی من دوسدارم قبل جیشش بهم بگه ودستشویی کثیف کنه کسایی که بچشونو از پوشک گرفتن راهنمایی کنن چیکار کنم الان یه هفتست درگیرم ببخشیدکه طولانی شد😘
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم من شنیدم بچه رو باید بین ۲۴ ماه تا ۲۷ ماه از پوشک بگیری ، یه جا هم شنیدم که اگه بچه شب تا صبح پوشکشو خیس نکنه یعنی آماده است ! فکر کنم الان زوده ولی اگه الانمیخوای از پوشک بگیری لگن بذار کنار خونه بگو جیش داشت بره اونجا تا زمین کثیف نشه یا اینکه دستشویی رو تزئین کن و واسش جایزه بذار که اگه رفت دستشویی جایزه بگیره