2777
2789

این مدت رابطمون افتضاح شده بود ینی تقریبا تموم شده بود به هزار و یک دلیل، حالا فهمیدم دروغ گفته و قبل من عاشق یکی دیگه بوده و این مدت با هم بودنمون هم بهش فکر میکرده، من بزرگترین ضربه رو از اعتمادای بیجای خودم خوردم، اگه کسی رو دوس دارید و براتون مهمه اصلا فاز روشنفکربازی و اعتماد و این چیزا برندارید.... رابطم تموم شده..... ولی اعتماد در من شکسته، حس میکنم خالی ام، و نمیتونم با این قضیه کنار بیام، فعلا آرومم ولی مطمئنم چند روز دیگه این قضیه من با بحران های ناجوری مواجه میکنه.... 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رو نمیشه با یک چوب زد همه جا خوب و بد هست .کسی که رابطه با شما رو نفهمیده و ارزش نزاشته تو چرا برات مهم باشه؟ به ی ورت هم نباشه چون اونیکه از دستت داده اونه 

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

الهی عزیزم چه سخت . منم دوهفته بعداز عقدم فهمیدم همسرم نامزد داشته ولی محرم نبوده البته خود همسرم بهم گفت . ولی خداروشکر الان زندگی خوبی داریم و همسرم هیچ علاقه ای به نامزد سابقش نداشته  و عاشق منه 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

سلام دوستان  گلم و با عرض معذرت از استارتر تاپیک   

تصمیم گرفتم به جای رواج دادن تاپیک هایی که ذهنیت منفی ایجاد میکنن یه کار فرهنگی مثبت انجام بدیم با هم.

این تاپیک برای ترک عادت های منفی و یاد گرفتن تجربیات هم هست

موضوعاتی برای  ترک عادت های منفی مطرح میکنیم و در اون مورد نظر میدیم و یاد میگیریم از هم. 

موضوع این بار اسراف هست... با ما باشید تا بهترین باشیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1826567/کمپین-ترک?postId=64580519

اگر منظورتون از نامزد ، دوستی بوده !

باید بگم 

دوستی هیچ تعهدی پشتش نیست ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....