2777
2789
عنوان

فهمیدم نامزدم عاشق یکی دیگه بوده....

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 51 پست
بخاطر یه سری مشکلات این چند وقت و همین موضوع دوس داشتن یه نفر دیگه که خودش اعتراف کرد 

باشه ی نفری رو قبلا دوست داشته و بهت گفته،این اصلا موضوع پیچیده و سختی نیست، اصلا چیز بدی نیست.

الان بنظرم بهتره تو از روی صندلی قربانی بلند بشی و فکر نکنی که در حقت اجحاف شده. خیلی از ادم‌ها روی کره زمین هستن که زن و یا مردی رو دوست داشتن و باهاش ازدواج نکردن.

تو الان ی تجربه داری از بودن با یک مرد( در هر حدی که بوده) همه‌ی رابطه ها هم به ازدواج ختم نمیشه و خیلی چیزا احتمالا یاد گرفتی یا تجربهذکردی که نوشذجونت هم باشه.هیچ ناراحتی ای نداره، داری سخت میگیری.

مثل این میمونه که در آینده وقتی مردی بدونه تو قبلا با ی نفر دیگه برنامه ازدواج داشتی بگه خب اینم که یکی رو دوست داشته و فلان و بهمان...

منطقی فکر کن نه فانتزی و احساسی محض.

منم نامزدیمو بهم ردم ازما که رسمی بود با خانواده م رفتیم مسافرت مشهد ،،،،بعد که اومدیم دیدم قهره به قول خودش،گفت چته ،میگه یک هفته رفتی لاس زدن الان اومدی بدون اجازه م،،،،همین اخرین حرفی بود که زد انداختمش بیرون از زندگیم ،و خوشحالم که همچین کسی رو نخواستم الان هم بهترین شوهر رو دارم

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عقد نبودیم.... ولی جدی بود.... 

من که چند سال اما قط و وصل با یکی بودم الانم ازدواج کردم ی بچم دارم. فقط گاهی وقتا یادش میافتم همین اونم محض کنجکاوی که بلایی سر خودش نیاره .از مال ما  که بیشتر نیست .قصه ما خودش یه شاهنامس

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
خیلی سخته، خیلیییییییییییییی 

سخت تر اون ه خودت و افسرده و ضايع كني واسه خاطر همچين پوخي

من خودم كرزم پشيمونم ابروم رفت بس كه گريه كردم واسه يه لجن كه ارزش ش ا ش ي د ن هم نداشت چه برسه به اشك 

باشه ی نفری رو قبلا دوست داشته و بهت گفته،این اصلا موضوع پیچیده و سختی نیست، اصلا چیز بدی نیست. الا ...

حرف شما کاملا درسته ولی درصورتیکه این حس دوس داشتن و خوش اومدن وارد رابطه جدید نشه که متاسفانه برای ما اتفاق افتاد، یعنی با من بود جسما و قلبا اما شاید 20% هم به اون دختر فک می‌کرد و قلبش باهاش بوده...... اینه که منو عذاب میده

با قسمت دوم کامنتتون کاملا موافقم

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
من هزار بار ازش پرسیده بودم، با طرف نبوده نه الان نه قبل من اما دوسش داشته و بهش فک میکرده

ببخشید ولی این خیلی بده که گیر بدیم به یکی که آیا تو کسی رو دوست داشتی یا نه

چند سالته؟

عیییین خیالت نباشه ها..ببین من چ ریلکسم..توهم شاد باش...اون ضرر کرده نه تو..اون یه ادمه خوبو از دست ...

از دیشب خوبم و به کارهای روز مره م رسیدم ولی طبق شناختی که از خودم دارم میدونم روزهای سختی رو در پیش خواهم داشت

ببخشید ولی این خیلی بده که گیر بدیم به یکی که آیا تو کسی رو دوست داشتی یا نه چند سالته؟

22، عزیزم بحث من اینه که هنوز م بفکرشه همزمان که با منه، ینی یک‌جور خیانت فکری

سخت تر اون ه خودت و افسرده و ضايع كني واسه خاطر همچين پوخي من خودم كرزم پشيمونم ابروم رفت بس كه گري ...

موافقم، اما نمیدونم چقد طول میکشه دوباره سر پا بشم 

ناراحت نباش.خدابزرگه و همه چیز رو میبینه و کمکت میکنه که هم با این موضوع کنار بیای هم یه مرد خوب قسم ...

مرسی عزیزم 😭