2821
2789
عنوان

شوهرم......

379 بازدید | 26 پست

شوهرم از وقتی که باردار شدم نمیزاره تو خانوادش برم یعنی فامیل هاش نه پدر مادر خودش همش میگه اینا جادوگرن چشمشون شوره امروز هم تو خونه مادرشوهرم فاتحه بود نزاشت برم گفت نه شلوغه بنظرتون من باید چیکار کنم ناراحت بشم ؟؟؟؟؟

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه بهتر نرو خو

اخه خیلی خوشم میاد برم اینور اونور😃

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

از خوشحالی پرواز کن. چه مرد فهمیده ای شوهرت 😃😃😃

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
الان چرا باید ناراحت باشی دقیقا!!؟ خوب صلاحتو میخواد بنده خدا

خوب من میگم نکنه افراطی شده 

2824
2823
2791
2779
2792