2789
عنوان

شوهرم......

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 26 پست

عزیزم همسرت بد شما رو نمیخواد که

هر کسی جوّ اون خونه ای رو که توش بزرگ شده بهتر از بقیه میدونه،حتما همسرت چیزایی میدونه که خوشایند نیس شما بدونی واسه همون بهونه میاره که نری

مطمین باش برات خیلی بهتره

الان هم بارداری یه موقع میری اونجا حرفی میزنن که ناراحتت میکنه و اعصابت خراب میشه

به حرفش گوش کن و راحت زندگیتو بکن😊

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از خوشحالی پرواز کن. چه مرد فهمیده ای شوهرت 😃😃😃

واقعا چرا خوب مگه خوبه ادم نره 😁خوبه خو 

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
عزیزم همسرت بد شما رو نمیخواد که هر کسی جوّ اون خونه ای رو که توش بزرگ شده بهتر از بقیه میدونه،حتما ...

بله مرسی عزیزم خداروشکر فکر میکردم این خیلی بده ک میگه نریم

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
شاید یه چیزی گفتن اونها راجع بهت. جلو شوهرت شوهرتم الکی اینو بهونه میکنه  خودشون نمیگن چرا نمی ...

نه خودشون هم میگن نیا تو فامیلمون تو بارداریت

واقعا چرا خوب مگه خوبه ادم نره 😁خوبه خو 

من برعکس شما علاقه ای ندارم برم خونشون

بد نیستن ولی نبینم راحت ترم. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
شوهر منم همینطوره . تازه وقتی خونه فامیلشونم میریم میگه چیزی نخور    

اره دقیقا😃

هر موقع نزاشت بری خونه مامان خودت اون موقع ناراحت شو😉

نه واسه اونا هیچ کاری نداره کلا واسه فامیل خودم میگه فامیل من خوب نیستن