من سرخ نمي كنم فقط ميذارم ابش كم شه.خيلي هم خوشمزه ميشه مخصوصا اگه گوشتت استخون داشته باشه يا چربي
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اشکال نداره بریز تو ابکش یه ظرف بزار زیرش که اب گوشت رو دوباره استفاده کنی بعد گوشت رو از سبزی سوا کن و سرخش کن .اون اب گوست با تکه های گوشت رو هم بزار جدا بپزه بعد سبزی ها رو اضافه کن