2789
عنوان

قرص کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 3480 بازدید | 46 پست
واسه چی خوبه میشه عکسشو بزارین

اگر تو‌پریودیتون روزهای اول لکه بینی دارید و یا همیشه بعد ۱۰ روز استحاضه میشید،میگن از روز پنجم‌پریود تا روزی که پاک‌میشید هرروز بخورید خوبه

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ترکید؟

همون اول صدای ترکیدن اومد ازش،برش داشتم دیدم هنوز هیچکارش نمتونم بکنم

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
نمیدونستم از دوتا عطاری وقتی خریدیم هر دوتاشون گفتن باید ببندیم به کمر.اگه میدونستم خوراکیه مطمینااا ...

توی دوران پریود هم میشه بخوری تخم مرغ با کره نیمرو کن اینو بریز روش بخور. باعث قوی شدن و گرم موندن کمر میشه

چرا نمیتونستی کاریش بکنی؟ مغزشم مثل پوستش سفته. باید بکوبیش تا نرم بشه مثل آرد

پوستش از مغزش جدا نمی شد هنوز

وا چرا آخه؟ من اصن روی گاز نذاشتم همینطور با قندشکن شکستمش یعنی عطاری اینجوری گفت فوری هم پوست ومغزش ...

پس من دفعه بعد اینکار رو بکنم وقتی که شکستید کاملا راحت از هم‌ جدا شد؟

پس کلا رو شعله نمیگذارم از همون اول با چکش یا هونگی چیزی می شکنم

ممنون از همتون خانوم ها که وقت گذاشتید جوابم رو دادید😘😘😘

توی دوران پریود هم میشه بخوری تخم مرغ با کره نیمرو کن اینو بریز روش بخور. باعث قوی شدن و گرم موندن ک ...

خداروشکر تو حاملگی اصلا کمر درد نداشتم.اما الان چند ماه یکم کمر درد میشم مخصوصا پسرم تو روزهای... بلند میکنم اصلا کمرم بی حس میشه .خوردنش طعم نمیده؟

خداروشکر تو حاملگی اصلا کمر درد نداشتم.اما الان چند ماه یکم کمر درد میشم مخصوصا پسرم تو روزهای... بل ...

چرا یکم بد مزس ولی خیلی ناجور نیست. میشه خوردش. من که از همه چی حالم بد میشه اونو تونستم بخورم. حالا نمیدونم شما طبعتون چطوریه