2789
عنوان

قرص کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 3480 بازدید | 46 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مگه قصر کمر میسوزه؟ من بعد از زایمانم خریدم شوهرم کوبید دوتا بودش میگفت فروشنده گفته نر و ماده داره. ...

آخه به من گفتن بگذار رو‌شعله گاز میترکه پوستش بعد برش دار بازش کن وسطش رو  بکوب بعد هرروز یک قاشق مربا خوری رو‌ بریز تو آب بخور

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
رو گاز بذار داغ بشه میترکه یا ترک میخوره بعد در بیار بکوب سفیدم نیست شکری رنگ یا یکم تیره تره میشه ت ...

آره همین کار رو کردم ولی مغزش هم سوخت و سیاه شد😥

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
همینجوریه روشش شاید حرارت خیلی زیاد بوده سوخته

احتمالا،آخه اومدم زودتر بذش دارم هر کار کردم نتوانستم پوستش رو از مغزش جدا کنم گفتم شاید باید بیشتر رو شعله باشه،بعد کلا زغال شد

روشعله پخش کن بذار نه مستقیم روگاز

آره باید اینکار رو بکنم

چی کارکنم که وسطش نسوزه زغال نشه؟

بذار رو گاز شعله پخش کن دار بذار روی اون بعدقرص بذار روش اگه تابه کوچیک یا چیزی داری بذار روش چون وقتی داغ میشه وقت میخواد هز پوستش در بیاد میپره.بعد مواد داخلش رو خوب اسیاب کن با تخم مرغ محلی و یه سری مواد دیگه قاطی میکنن میبندن به کمر