2777
2789
عنوان

سیاهی آرنج

37195 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها من خیلی به کمتون احتیاج دارم

من کارم یه طوریه که همش جلوی لپ تاپم روی صندلی هم نمی شینم روی زمین می شینم مثل این بچه ها که میخوان مشق بنویسن همش آرنج هام روی فرشه الان واقعا بد شده

ولی باید اورژانسی یه مهمونی برم که دیگه نمی تونم تا این حد آستین دار بپوشم که آرنجم را بپوشونه روشی سراغ دارید که سریع این سیاهی را برطرف کنه؟

پیشاپیش مرسی

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

اضافه هم بکنم یکی تو این مهمونیه که خیلی برام مهمه جلوش آراسته باشم 

دغدغه زنانه است دیگر .....

پلیز راهنمایی کنید

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکراب خصوصا با نمک حموم. کرم پیلینگ صورت هم می تونی بزنی. پودر دکلره و مایع اکسیدانم اگه داری یک ...

مرسی دوستم

یعنی پودر دکلره رو با اکسیدان مخلوط کنم؟

یا فقط یکیش را استفاده کنم

چقدرم بزارم بمونه که نسوزم؟

آره یکمش هم کافیه. اول تست کن رو پوستت. دیگه 5 دقیقه کافیه.

ممون از راهنماییت

عصری میرم بخرم اگر سفید کنه خیلی خوب میشه  

یه جا خوندم برای از بین بردن سیاهی زانو و آرنج

کپسول ویتامین "ای " را باز کنید و روغن داخلشو بمالید به زانو و ارنج 

البته بعد چندروز نوشته خوب میشه

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
گلیسیرین وابلیمو وگلاب قاطی کن بزن هرشب من زدم سفید شد

مهوش جان برای کل پوست دست هم مفیده؟ من دستام حتی نسبت به صورتمم تیره تره

اصلا پودر دکلره استفاده نکنین...اصلا....کاملا سرطانزاست و متعجب شدم وقتی شنیدم.......من مشاورپوست و زیبایی اوریفلیم هستم بهترین گزینه اسکراب عسل وشیر هستش میتونید از پیج زیر تهیه بفرمایید پیج خودم هست و هفته ای دومرتبه هم لیموترش بزنین به ارنج.

و خواهشا از محصولات شیمیایی استفاده نکینین :/

https://www.instagram.com/simabeauty77/

مرسی دوستم یعنی پودر دکلره رو با اکسیدان مخلوط کنم؟ یا فقط یکیش را استفاده کنم چقدرم بزارم بمونه ...

عززیزم هیییییچ وقت این کارو نکنین .....دوست دارین سرطان بگیرین خدایی نکرده!!!!1: