2777
2789
عنوان

سیاهی آرنج

| مشاهده متن کامل بحث + 37556 بازدید | 35 پست
سفید شد؟

با این درمان ها نه 

من رفتم داروخانه به دکتر داروخانه گفتم برام یه کرم لایه بردار ساخت استفاده کردم خیلی خوب بود 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با این درمان ها نه  من رفتم داروخانه به دکتر داروخانه گفتم برام یه کرم لایه بردار ساخت استفاده ...

میشه ازتون بپرسم که کاملا سیاهی آرنج و زانوتون رفع شد؟؟ برای من خیلی خیلی سیاه شده

میشه ازتون بپرسم که کاملا سیاهی آرنج و زانوتون رفع شد؟؟ برای من خیلی خیلی سیاه شده

بله برطرف شده ولی خیلی صبوری کردم 

نباید زود خسته بشید چند ماه باید مداومت کنید تا برطرف بشه. 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
بله برطرف شده ولی خیلی صبوری کردم  نباید زود خسته بشید چند ماه باید مداومت کنید تا برطرف بشه.& ...

برای من تقریبا ده درجه از پوست بدنم تیره تره 

اگ برم دکتر و بهم کرم دست ساز رفع سیاهی درست کنه و چن ماه استفاده کنم میره؟؟؟ پزشک داروساز شما شماره تماسی چیزی داره که منم بتونم ازشون این کرم رو تهیه کنم؟😭

برای من تقریبا ده درجه از پوست بدنم تیره تره  اگ برم دکتر و بهم کرم دست ساز رفع سیاهی درست کنه ...

شما کجا زندگی می کنید؟ 

هر جایی که هستی برو بهترین داروخانه ای که لوازم بهداشتی و مراقبتی پوستش خیلی خوب باشه با دکترش صحبت کن حتما یا دست ساز یا محصولات آماده بهت معرفی می کنه 

ولی چون تیرگیت زیاده باید صبور باشی 

آرنج هات هم حتما بعد حمام سوهان بکش خیلی تاثیر داره  

شما کجا زندگی می کنید؟  هر جایی که هستی برو بهترین داروخانه ای که لوازم بهداشتی و مراقبتی پوست ...

من تبریز هستم گلم...آره متاسفانه خیلی زیاده...من از اسکراب بدن استفاده کردم همه جامو تیره کرده حتی شکمم

من تبریز هستم گلم...آره متاسفانه خیلی زیاده...من از اسکراب بدن استفاده کردم همه جامو تیره کرده حتی ش ...

حتما برو یه داروخانه خوب سوال کن 

سلام دكلره استفاده كردي ؟خوب بود اثر كرد؟

سلام عزیزم 

من رفتم به دکتر داروساز داروخانه راجع به سیاهی ارنجم گفتم برام یه لایه بردار ساخت هر شب می زدم یه مدت زدم خیلی خوب و تمیز شد 

البته برای خیلی وقته پیشه کرم را ندارم که ترکیباتش را بهتون بگم 

منم دكتر بهم تركيب داده بود اما نسخمو گم كردم

از دکتر داروخانه کمک بگیر