2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دوست داشتم اینطوری بود  اصن دوس پسربازی نکرده بود ولی وابسته شده بود ب یه دختری فقط ع ...

کاملا عادیه.منم تو مدرسه ها همینطور شده بودم.ولی الان با اون دختره از راه دور فقط سلام میکنیم و رد میشیم.یه حس زودگذره

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔
کاملا عادیه.منم تو مدرسه ها همینطور شده بودم.ولی الان با اون دختره از راه دور فقط سلام میکنیم و رد م ...

اخه دوستم وحشتناک وابسته شده بود

شبوروز زنگ شبو روز اس کلا بادختره بود

دختره هم اذیتش میکرد

یموقع هایی اگ دختره ج اس نمیداد انقد گریه میکرد انگار یکیش مرده

الان ک بش فک میکنه میگ واقعا دیوونه بودم دوس پسر میگرفتم بهتربود تا بااون دوس بودن

اخه دوستم وحشتناک وابسته شده بود شبوروز زنگ شبو روز اس کلا بادختره بود دختره هم اذیتش میکرد یموقع ...

اره منم همینطور بودم.الان ک به اون روزا فکر میکنم خندم میگیره از اینهمه حماقت

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔
بله منو دوستم طوری ک ب شوهرم حسادت میکنه 😑واسش خواستگار بیاد تا دو روز زیر دوش اشک میریزم 

الان چجوری ای؟

منم همین مشکلو دارم نمیدونم چکار باید کرد ...نمیتونم ولش کنم برام سخته از طرفی با شوهرم مشکل پیدا کردم

تقریبن اکثر دخترا توی سنین راهنمایی دبیرستان این شکلی میشن . من خودمم اون موقه ها به دوستم خییییلی وابسته بودم .  برای یکی دوسال ،،  ولی حالا ازش متنفرم !!  😂 بعد از یه مدت ازبین میره . خیلیارو دیدم این مدلی بودن . 

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
البته حسادتش گاهی ب شوخیه  هیچی خودم تعادل بر قرار کردم بسته ب شرایط زندگیم

من نمیتونم تعادل برقرار کنم

دوستمم خیلی ناراحت میشه بعد من برا اینکه اون ناراحت نشه گاهی کارایی میکنم شوهرم ناراحت میشه

البته حسادتش گاهی ب شوخیه  هیچی خودم تعادل بر قرار کردم بسته ب شرایط زندگیم

لطفا توضیح بده چطور تعادل برقرار کردی

من میخوام تعادلی برقرار کنم دوستم شاکی میشه بم حرف میزنه مثلا میگه تو جنبه ازدواج نداشتی و ... بعد همینا باعث میشه من عذاب وجدان بگیرم