2777
2789
لطفا توضیح بده چطور تعادل برقرار کردی من میخوام تعادلی برقرار کنم دوستم شاکی میشه بم حرف میزنه مثلا ...

آخه الان نفر اول زندگی شما همسرتونه نه دوستتون پس بایدهمسرت اولیت اصلیت باشه و رضایتش مهم باشه رابطه با دوستمم کم کم کمرنگ کن تا به تعادل برسه و مرزها حفظ بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا توضیح بده چطور تعادل برقرار کردی من میخوام تعادلی برقرار کنم دوستم شاکی میشه بم حرف میزنه مثلا ...

عزیزم این ک همسرت مهم تره کاملا واضحه هیچوقت خواسته های همسرو فدای دوستت نکن وقتایی ک بیکاری و ... ب دوستت برس 

اخه عزیزم من موقعیت شمارو نمیدونم 

اما خب دوستمم درکم میکنه  اینجوری نیس ک باعث اختلاف بین منو همسرم بشه 

عزیزم این ک همسرت مهم تره کاملا واضحه هیچوقت خواسته های همسرو فدای دوستت نکن وقتایی ک بیکاری و ... ب ...

من هر وقت رابطه مو با دوستم کمرنگ میکنم بهم معترض میشه ...مثلا اون بار میگفت تو دیگه شوهرت هس ب من نیازی نداری و ... انتظار داره من دقیقا عین سابق باشم منم چون ناراحتیش برام مهمه عذاب وجدان میگیرم

من هر وقت رابطه مو با دوستم کمرنگ میکنم بهم معترض میشه ...مثلا اون بار میگفت تو دیگه شوهرت هس ب من ن ...

عزیزم بابت اشتباه اون شما نباید عذاب وجدان بگیری هروقت خودش ازدواج کنه شمارو درک میکنه واسش توضیح بدین شما الان جای ی خونواده دوتا خونواده دارین قبلا مسئولیت نداشتین صب تا شب خواب بودین الان یه زندگی دارین ک خودتون باید ادارش کنین  مشکل از شما نیس ایشون باید درک کنن

عزیزم بابت اشتباه اون شما نباید عذاب وجدان بگیری هروقت خودش ازدواج کنه شمارو درک میکنه واسش توضیح بد ...

تو حرف درک میکنه مثلا اما در عمل نه انتظاراتش همونه...الان فعلا میخوام هر روز تلفنی حرف زدنمونو بکنم یه روز درمیون

تو حرف درک میکنه مثلا اما در عمل نه انتظاراتش همونه...الان فعلا میخوام هر روز تلفنی حرف زدنمونو بکنم ...

خب شپا توجه نکن چون وقتی زندگی شما از هم بپاشه (اقایون رو این مسئله حساسن ک خانمشون ب یکی جز اون خیلی بیشتر اهمیت میده ) اون ککشم نمیگزه 

خب شپا توجه نکن چون وقتی زندگی شما از هم بپاشه (اقایون رو این مسئله حساسن ک خانمشون ب یکی جز اون خیل ...

شوهرم واقعا آدم مهربونیه اما واااقعا حساس و حسود شده دیگه

چکار کردی رفع شد؟

خودش کم کم دیگه رفع شد.برام خاستگار که اومد اونم کم کم فراموش کردم.به خودم تلقین و باور کردم که اون همجنسمه بدردم نمیخوره

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔
خودش کم کم دیگه رفع شد.برام خاستگار که اومد اونم کم کم فراموش کردم.به خودم تلقین و باور کردم که اون ...

اون دوستت ازت ناراحت نمیشد؟ 

دوست من ناراحت میشه و ازم ایراد میگیره باعث میشه من عذاب وجدان بگیرم

اون دوستت ازت ناراحت نمیشد؟  دوست من ناراحت میشه و ازم ایراد میگیره باعث میشه من عذاب وجدان بگ ...

نه بابا طفلک اونم چیزی نمیگفت و مظلوم بود تو رابطه

اگه خدا بخواد تیکر عروسیمه..خیلی مشکل داریم هرکی امضامو دید یه صلوات مهمونم کنه تو این تاریخ عروسیمونو بگیریم و راحت شیم.اجرتون با آقا امام زمان(عج)💔
نه بابا طفلک اونم چیزی نمیگفت و مظلوم بود تو رابطه

من مشکلم اینه دوستم درک نمیکنه...با زبون میگه درک میکنم اما ازم همون انتظارات سابق رو داره و همه ش منو قضاوت میکنه مثلا اون بار میگفت تو جنبه نداشتی منظورش جنبه ازدواج بود در صورتی که من هر روز تلفنی باهاش حرف میزنم و چت میکنم و خیلی زیاد میبینمش

من مشکلم اینه دوستم درک نمیکنه...با زبون میگه درک میکنم اما ازم همون انتظارات سابق رو داره و همه ش م ...

الان چندسالتونه؟؟هنوز درگیر رابطه ای؟

الان چندسالتونه؟؟هنوز درگیر رابطه ای؟

حتی جالبه این دوستم رفته بود به باباش هم گفته بود که شوهر من رو روابط زیاد ما حساسه و من از این هم ناراحت شدم که نظر باباش هم نسبت به من عوض شد