2777
2789
عنوان

بچم😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 39 پست

انشا... چیزیش نیست. حوصله کن و پس اگه از لقمه اولش این طوره چندشش میشه کم کم عادت میکنه. واسه خوب شدن حالت هم روش زندگیت رو عوض کن و موزیک شاد گوش کن و بیرون برو .خودت باید به خودت کمک کنی. هیچ بچه ای از مامان ضعیف خوشش نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یبار بچم کوچیکتربود منم تازه تنها شده بودم وارخونه مامانم امده بودم صبح یذفعه بچم توخواب بالا اورد م ...

عزیزم .زیاد خودت رو وابسته به دکترو دارو نکن .باید مغز و روحت کار کنی و شادی رو پیدا کنی قوی باش تا بچه ات هم قوی باشه 

انشا... چیزیش نیست. حوصله کن و پس اگه از لقمه اولش این طوره چندشش میشه کم کم عادت میکنه. واسه خوب شد ...

من وسواس شدید گرفتم اکربگم ازتاپیکم فرار میکنی میری😭😭😔😔من هیچ جا نمیرم که خدانکردع بچم مریض نشه ازکسی نگیره کلا خودمو زندونی کردم بخاطر ضربه بدی که خوردم وسواس گرفتم

تا خداهست غم فردا رونداشته باش ...خدای امروز،فرداهم هست❤️
عزیزم امیدوارم ناراحت نشی اما حساسیت شما بعدها لطمه های خیلی بدی  به فرزندت میزنه ، الان از نظر ...

دقیقا همه بهم میگن ولی واقعا دست خودم نیست من‌همه خوشیامو وول کردمو چسبیدم به بچم 

عزیزم .زیاد خودت رو وابسته به دکترو دارو نکن .باید مغز و روحت کار کنی و شادی رو پیدا کنی قوی باش تا ...

ممنون عزیزم انشاللع خدا به همه کمک کنه به منم کمک کنه

اوه بچه من که افتضاح تربود طفلی ۲ماهگی بستری شد از ریفلاکس شدید که دکترشیرمو قطع کرد شیرخشک الکر بهش ...

عزیزم دکتر که بردی و برات توضیح داده پس نگران نباش ان شاالله که طوری نیست. و اینکه قاشق را پر نکن کم کم بهش بده. 

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
دقیقا همه بهم میگن ولی واقعا دست خودم نیست من‌همه خوشیامو وول کردمو چسبیدم به بچم 

فقط اینو تو ذهنت مرور کن قرار نیست همیشه بچه بمونه ، خانواده شوهر منم خیلی وابسته بار میارن و خیلی حساسیت الکی دارن ، الان بچه هاشون هر کدوم ۳۰ یا ۴۰ سالشونه ببینی فکر میکنی بچه دو ساله هستن مثلا دختر عمه شوهرم ۴۷ سالشه دو تا بچه ۱۲ و ۹ ساله داره ولی اگه بخواد بره مسافرت هنوز بلد نیست ساک خودشون رو ببنده و حتما یه نفر باید بره کمکش، یا پسرعمه اش ۳۰ سالشه میره سوپر مارکت زنگ میزنه از مامانش میپرسه پنیر گردویی بخورم یا ساده ؟ از نظر خودت مسخره نیست بچه ات بخواد اینطوری باشه ؟ ببین چه خنده داره ؟؟؟ ولی از خودم تعریف نباشه من یه آدم مستقل بار اومدم ،  کل جهازم رو خودم خریدم ۳۰۰ متر خونه رو پر کردم نصف بیشتر سیسمونی بچه ام رو خریدم اونم بهترین برندا ، حالا به نظرت کدوم بهتره ؟؟؟

خیلی بدبختی کشیدم خیلیی که هرکی جای من بود الان دق کرده بود نتونستم بدون قرص درمان بشم واقعا مجبورم ...

الهی دورت بگردم.... مامان بودن همینه گلم. منم مثل شمام. فوق حساس. یعنی وجدان و ترسم نمیذاره بچه رو بذارم پیش باباش برم ارایشگاه اصلاح کنم.....در این حد داغونم....

دختر منم الرژی و رفلاکس داره. خیلی سخت. ولی برو دکتر ایشالا لازم نمیشه اگرم لازم بشه باید انجام داد که خدایی نکرده آینده مشکل نشه براش.

دختر منم عوق میزنه ولی من اسیاب نمیکنم همینجوری یه کم له میکنم و قطعات ریز.

دور و برمم اکثر بچه ها رو که دیدم اینطورن کم کم درست میشن.

وولی برای اطمینان با یه متخصص مشورت کن.

خدا نی نی تو برات نگهداره