2777
2789

به معنای واقعی کلمه بی معنی بود .....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی یه فهمی از مساعل داره جوابتو نمیدم

کاربر با فهم و کمالات داستان به صورت کلی میتونست خوب باشه ولی نگارشت خییلی بد بود بی سر و ته تمومش کردی و اصلا به خودت زحمت ندادی یکم بهتر تعریف کنی فقط خواستی یه چیزی گفته باشی...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

هنوز زندگیش تا اینجا پیش رفته بعد اتفاق جدید افتاد میگم

دیدی تنها من نبودم که از  داستانت خوشش نیومده😊به خدا میسپارمت.

وااااااااا این یعنی چی آخه پایان😶😶 هنوووز دنبال مابقیش بودم 

نگرد نیست گشتم نبود😁

کاربر با فهم و کمالات داستان به صورت کلی میتونست خوب باشه ولی نگارشت خییلی بد بود بی سر و ته تمومش ک ...

اخرش که دست من نیست هنوز زندگیش تا همینجا پیش رفته ولی نگارشم اره قبول دارم این چند روز من حالم بد بود اشتباه کردم که الان زدم و اگرنه من یه داستان کوتاه نوشتم برای یه سایت متعبر فوریو استعداد یابیش قبول شدم

اخرش که دست من نیست هنوز زندگیش تا همینجا پیش رفته ولی نگارشم اره قبول دارم این چند روز من حالم بد ب ...

باریک الله😉میدونی من رو داستان زندگی خییلی حساسم اگه یه داستانی رو بخونم و اون داستان به درستی تعریف نشده باشه تا یک ماه سردرگمم و فکرم مشغول.