2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کشی به خوبی پمپرز نیس به نظر من اتفاقا کانفی هم میگرفتم خوب بود البته ترکش بعدش دیگه قلابی شد فق ...

نميدونم كه من كلا سايز سه وچهارشو كلا پمپرز زدم يعني پدرم دراومد 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
والا من سه ماهه از پوشک گرفتم قبلش سایز شش نوزده تا داش حدود سی و هشت میخریدم ولی هرچی سایز کوچیکتر ...

چندوقتش بود ازپوشك گرفتيش من حس ميكنم خيلي كارسختيه نه؟؟؟

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
کدومش بهتره و قیمتش؟

به نظرمن كانفي بهتره ارزون ترهم هست شوهرم سايز ٥ گرفت ٥٣ تومن توش ٣٤ تا هست ولي پمپرز گرون تره قبلا سايز سه گرفته بود ٤٨ تومن تقريبا قبل ازعيد بود 

چنده؟

من واسه پسرم شماره یک استفاده کردم ۱۱تومن بود شماره دو گرون بوددیگه نگرفتم مارک مای بی بی استفاده کردم بعدش راضیم.اول زمانیک دنیااومد بود مولفیکس استفاده کردم دورمقعدش دون دون زخم شده بود منم نمیدونستم این زحم هاهی بیشترشد تاب اندازه یه بنده انگشت زیاد شد مارکشوعوض کردم پمپرز گرفتم زد حساسیته خوب شد تاوقتی ک سایزش شد دو عوض کردم

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
کدومش بهتره و قیمتش؟

عزیزم پمپرز گرونه من دیروز قیمت کردم 70 تومن بود فروشنده میگفت انقدر گرون شده کسی نمیخره دیگه من خودم از مارک مای بی بی و کانفی راضیم قیمتشم خوبه مای بی بی و کانفی 38 تایی 30 تومن البته فکر کنم کانفی یکم گرون تر بود البته من خودم دیروز نستا بی بی گرفتم 44 تایی 30 تومن اونم خوبه ولی نه به اندازه کانفی و مای بی بی. من که زورم میاد پول زیاد واسه پوشک بدم اونم تو این گرونی

چندوقتش بود ازپوشك گرفتيش من حس ميكنم خيلي كارسختيه نه؟؟؟

دو سال و سه ماه اره روزای اولش خیلی سخته ولی بعدش راحت میشی هم از هزینه پوشک هم سوختگی پای بچه خودشم خیلی راضیه تو سن پایین دو ماهی زمان میبره تا کامل تثبیت بشه