2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که قبلا بارلی میگرفتم برای دختر اولم حدود 5 سال پیش عالی بود الان برای دخترم که 5 ماهشه گرفتم پشیمون شدم کیفت قبل نداره از مولفیکس و مرسی هم خوشم نمیاد چندوقت مارک مای بی بی زدم خدایی خوب بودامروز نستا بی بی گرفتم به نظرم اونم خوبه و به صرفه هستش 44 تایی 30 هزار تومن

پمپرز هم قيمتش زياده هم خيلي چرته پسرم پي پي ميكرد ازبغلاش ميزد بيرون فقط كانفي استفاده كردم ازش واقعا راضيم خيلي خوبه ميگن ماي بي بي هم جنسش خوبه 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
پمپرز خیلی گرون شده امروز رفتم بگیرم تعداد بالا 70 هزارتومن

من دوسه ماه پمپرز زدم هم همه لباساش به فنا ميرفت هم پوستش باهاش سازش نداشت 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
پمپرز هم قيمتش زياده هم خيلي چرته پسرم پي پي ميكرد ازبغلاش ميزد بيرون فقط كانفي استفاده كردم ازش واق ...

هیچ کشی به خوبی پمپرز نیس به نظر من اتفاقا کانفی هم میگرفتم خوب بود البته ترکش بعدش دیگه قلابی شد فقط پمپرز میذاشتم تا وقتی از پوشک گرفتم شاید خوب نمیبستید پمپرز رو

من هرباردانيال سايز عوض كرده يكي ازپوشكاشو نگه داشتم يكيش كانفيه يكيش پمپرز 

اهان باشه پس میگم پوشک بچه پمپرز درسته؟ قیمنش چقدره

والا من سه ماهه از پوشک گرفتم قبلش سایز شش نوزده تا داش حدود سی و هشت میخریدم ولی هرچی سایز کوچیکتر باشه تعدادش بیشتره دلار گرون شده شوینده فروشها قیمت مناسب تری میدن تا داروخانه ها سه مدل داره المانی و ترک و لهستانی المانیش ارزونتره به نظر من کیفیتشم بهتر بود مخقوصا از لهستانیش