2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی شده استارتر ؟

با یه شنوایی سنج مشورت کردم گفت بچه تو این سن باید این کارو بتونه انجام بده. البته دخترم 23ماهشه.. ولی خب دخترم اصولا همیشه مشغول انجام شیطنتاشه... اگر رودر رو ازش بخام انجام میده.. ولی تو یه اتاق دیگه باشه نه..... 

با یه شنوایی سنج مشورت کردم گفت بچه تو این سن باید این کارو بتونه انجام بده. البته دخترم 23ماهشه.. و ...

وقتی سرش پایین هست و صورتتون رو نمیبینه چی عکس العمل داره ؟

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
به نظر منم سرگرم بازیشه و حواسش نیست ..فکرت رو درگیر نکن عزیزم ..مادر بودن خیلی سخته خیلی ..😘

مرسی دوستم.. بخدا شوهرم از دست م روانی شده.. میگه عیب رو بچه میزاری..حالا با عصبانیت از خونه زد بیرون.. 😢😢😢😢

مرسی دوستم.. بخدا شوهرم از دست م روانی شده.. میگه عیب رو بچه میزاری..حالا با عصبانیت از خونه زد بیرو ...

احتمالا دورو برت بچه دار کم بوده و تجربه ات کمه..من دور وبرم از بچه های خواهرا وبرادرا بگیر تا فامیل ☺برعکس من همسرم بود و هیچ اشنایی نداشت و همیشه نگران باید اول به اون دلداری میدادم باورت میشه جامون عوض شده بود 😂

آخه بچم خیلی درکش خوبه.. 30کلمه ای هم بلده.. ولی نمیدونم چرا من اینقد وسواس شدم.. بعضی وقتا آرزو میک ...

عالیه عزیزم اگه کلمه بلد نبود جای شک داشت ..دیگه فکرای بد نکن ..استرس رو از خودت دور کن ..مواظب خودتون باشید ..