پرستش_۹۶ مدیر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 3135 عنوان تاپیک سرکاری | مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 71 پست خدایی یه سریا فازشون چیه...فازمتر در دسترسم نیست😂😂 ابجیا کمک لطفن😂😂 Have no fear..the dentist is here 1397/04/27 | 20:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرستش_۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 3135 من خاموش میخوندم وای همه رو یادمه به یه خانمی هم گفت تو لابد از من اومدی خصوصی پول می خواس ... وای خخخخ کاش بودم اون موقع یکم شاد میشدم😂😂 Have no fear..the dentist is here
یه،خانوم،آبانی عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 967 اصن بنده خدا یه درصدم احتمال نمیده ک بابا ملت احمق نیستن ک، چه رویی هم داره، فوری قلم میکنه، با هر تاپیکش نیم ساعت خندیدم، خوبه عزیزم بازم از این تاپیکا بزن شاد شیم دوست عزیزم اگر دوست داشتی یه صلوات برای نیت تو دلم بفرست!❤🙏 💞اللهم عجل لولیک الفرج💞
helii688 عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 1417 دسر پیتزا😂😂😂بنده خدا نمیدونسته دسر چی هست اصلل بخدا مفت شرکت نفت کار ميکنم واسه هر روزم ی تیپ میخرم ک تکراری نباشه،بچه ها ميگفتن اونجا لباس فرم داره ک...گفت نه دانشگاه تدریس میکنم کلی سوتی میگرفتن حرص میخورد قفل میکرد خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗
پرستش_۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 3135 دو قلو بارداره جاریشم یه قلو و برای خبر بارداری سکه کادو داده بود ؟؟؟ اونو میگی؟؟؟؟ دوقلو بارداره ولی از جاری و کادوش خبر ندارم.یه تاپیک درموود اشنایی باشوهرش زده عین فیلم هندیه خدایی😂 Have no fear..the dentist is here
hourglass عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 157 از یه طرف واقعا خندم گرفته😂😂 از یه طرف حرصم گرفته ک سرکار میذاره😒😠 آره منم همینطور
shaghayegh1375 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3188 آکارینا رو میگی؟خوبه به خدا تاپیک میزنه موجبات شادی ملت فراهم میاره کلی مشغول میشیم موندم چرا از رو ... اسمش تاپیکش چیه نخوندم بگو برم ببینم😂 💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
پرستش_۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 3135 بخدا مفت شرکت نفت کار ميکنم واسه هر روزم ی تیپ میخرم ک تکراری نباشه،بچه ها ميگفتن اونجا لباس فرم دار ... اینم اکثرتاپیکاش قفله😒 Have no fear..the dentist is here
spring68 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 8353 بخدا مفت شرکت نفت کار ميکنم واسه هر روزم ی تیپ میخرم ک تکراری نباشه،بچه ها ميگفتن اونجا لباس فرم دار ... 😂😂😂😂
یه،خانوم،آبانی عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 967 اصن بنده خدا یه درصدم احتمال نمیده ک بابا ملت احمق نیستن ک، چه رویی هم داره، فوری قلم میکنه، با هر ت ... قلم =قفل آنقدر خندیدم ک تایپ کردنم یادم رفته دوست عزیزم اگر دوست داشتی یه صلوات برای نیت تو دلم بفرست!❤🙏 💞اللهم عجل لولیک الفرج💞
پرستش_۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 3135 اصن بنده خدا یه درصدم احتمال نمیده ک بابا ملت احمق نیستن ک، چه رویی هم داره، فوری قلم میکنه، با هر ت ... خخخ اره منم سرتاپیک اشنایی با شوهرش روده بر شدم😂😂 Have no fear..the dentist is here
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19528 وای خخخخ کاش بودم اون موقع یکم شاد میشدم😂😂 خیلی توهین آمیز صحبت می کرد یادمه خوب.یه سریا باور کردن خیلیا هم نه البته نمیگم این درآمدا دروغه نه بیشتر هم هست.اما اون خانم..... صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
spring68 عضویت: 1396/12/18 تعداد پست: 8353 اسمش تاپیکش چیه نخوندم بگو برم ببینم😂 اسمش aaakarinaهست ولی نمیدونم چند تا aداره😮
یه،خانوم،آبانی عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 967 خخخ اره منم سرتاپیک اشنایی با شوهرش روده بر شدم😂😂 معرکس اون ک، از همه تاپیکاش باحال تره.باید فقط بیخیال باشیم و بخندیم، چ اشكال داره بذاریم امثال اینا توهمات و رویا هاشون رو اینجا بین خالی شن،اخه گوناه دارن دوست عزیزم اگر دوست داشتی یه صلوات برای نیت تو دلم بفرست!❤🙏 💞اللهم عجل لولیک الفرج💞
ستاررررره عضویت: 1396/03/22 تعداد پست: 15384 من خاموش میخوندم وای همه رو یادمه به یه خانمی هم گفت تو لابد از من اومدی خصوصی پول می خواس ... وای خدایااااااا . عقده های درونی ، بعضی هارو به جنون میکشونه واقعا 😂 ♥️♥️