2777
2789
چیه قضیه اش تولوخدا بوگو

یکی 4روزه عضو شده بیست تا پاپیک زده که من دکترم شدهرم دکتره تو انتالیا باهاش اشنا شدم مشروب میخورم سیکار میکشم هرچی هم ملت اذیتش میکنن انگار نه انگار از رو نمیره کلا کمبود داره الانم تاپیو زده شوهرم خیانت کرده یک ساعت بیهوش بودم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخ اره واقعا

به نظر من اینا برن یه کانال تلگرامی بزنن رمان بنویسن چهارتا بچه ده ساله دورخودشون جمع کنن زودتر عقده هاشون تخلیه میشه تا اینجا اینجوری

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
یکی 4روزه عضو شده بیست تا پاپیک زده که من دکترم شدهرم دکتره تو انتالیا باهاش اشنا شدم مشروب میخورم س ...

یاد اون دوستی افتادم ک ماهی چهار میلیون مانتو و کفش میخرید دسر پیتزا میخورد😅😅😁😁

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗
یاد اون دوستی افتادم ک ماهی چهار میلیون مانتو و کفش میخرید دسر پیتزا میخورد😅😅😁😁

من خاموش میخوندم وای همه رو یادمه 

به یه خانمی هم گفت تو لابد از من اومدی خصوصی پول می خواستی بهت ندادم الان باهام بد شدی

می گفت با برجی بیست میلیون درامد چیکار کنم که تا اخر ماه برسونم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
من خاموش میخوندم وای همه رو یادمه  به یه خانمی هم گفت تو لابد از من اومدی خصوصی پول می خواس ...

با من سر لباساش دعوا میکرد😅😅😅کلی حرف زد بهم😐

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗

دو قلو بارداره جاریشم یه قلو و برای خبر بارداری سکه کادو داده بود ؟؟؟

اونو میگی؟؟؟؟

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب