2777
2789
وای خدایااااااا . عقده های درونی ، بعضی هارو به جنون میکشونه واقعا 😂

آره والله

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین چرت و پرتا ماهیت این سایتو تغییر داده اینجا میشه هزار جور تبادل نظر مفید کرد 

ولی ما داایم در حال مطالعه چرندیات و حرفای خاله زنکی و تخیلات یه عده بیکار هستیم.

یکی نیست بگه حالا مادروغتو باور کردیم آخرش که چی ؟

همین چرت و پرتا ماهیت این سایتو تغییر داده اینجا میشه هزار جور تبادل نظر مفید کرد  ولی ما داای ...

اره والا...اولش ک عضو شدم فک میکردم سوالای علمی میپرسن😅😅بعد دیدم نه😅😅

Have no fear..the dentist is here

خودشه

کاملا مشخصه تا حالا از نزدیک با هیچ دکتری برخورد نداشته و مراوده ای باهاشون نداشته وگر نه متوجه میشد که دروغاش خیلی شاخدارتر از ایناست که یه بچه هم باور کنه چه برسه به بقیه

جالبه یه عده گفتن چرا توهین میکنید اگه فکر میکنید دروغه نیایید 

خب آدم به روش نیاره همچنان به بافتنش ادامه میده

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
خودشه کاملا مشخصه تا حالا از نزدیک با هیچ دکتری برخورد نداشته و مراوده ای باهاشون نداشته وگر نه متو ...

اره بابا...ریا نباشه من خودم دانشجوی دندانپزشکیم.همه استادام دندانپزشکن.تااونجایی ک من شناختمشون وقت ندارن دم به دقیقه بیان اینجا تاپیک بذارن😅😅

منم امتحانا تموم شد وقت کردم بیام عضو بشم اینجا😅

Have no fear..the dentist is here
یه بنده خدایی تاپیک زده بود

دوست عزیز شما در تاپیک ختم طه شرکت کردید

اگر جواب ندید تا فردا حایگزین میشید

به امید حاجت روایی همگی... روز شروع 29 تیر مصادف با روز بزرگداشت شاهچراغ تعیین شد
اگر حضور شما قطعی است یک پست در تاپیک بگذارید
دقت بفرمایید این ختم 41 روزی است.
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1909635/ثبت-نام-برای-ختم-سوره-ی-طه-41-روزه-41-نفر