2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت شم یا حساس شدم؟

226 بازدید | 18 پست

شوهرم با موتور خورده زمین جفت دستاش زخم و زیل شده تو پانسمانه 

دو روزه با اینکه تو خونه مون مهمون بود صبح رفتم محل کارش کمکش کردم کاراشو انجام داده بردمش خونه شون کمکش کردم حموم کرده (هرروز عادت داره دوش بگیره) 

روز اول مامانش اسرار کرده ناهار بمونم منم مهمونامو تنها گذاشتم موندم روز دوم میگم میخوام برم خونه شوهرم میگه مامانم ناراحت میشه نرو به زور موندم یکم اونجا غذا خوردم بعد اومدم خونه مونم غذا خوردم مامانم و مهمونام ناراحت نشن

عصرم قرار بود بریم بیرون خرید اما شوهرم گرفت خوابید بعدم که بیدار شد گفت رفت باشگاه دیگه فرصت نشد بریم 

حق دارم ناراحت شم؟ 

نه ناراحت نشو

الان دستاش داعون شده اعصابش بهم ریخته

مردا همه جاشون بهم وصله اخه😆😆😆

البته نه اینکه حق رو بدم به همسرت ها ، نه این دفعه رو گذشت کن 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ناراحت نشو الان دستاش داعون شده اعصابش بهم ریخته مردا همه جاشون بهم وصله اخه😆😆😆 البته نه ...

میدونی شاید این موضوع خیلی مهم نباشه ولی چون همیشه مادرشو و خودشو ترجیح میده من دیگه سختمه بیخیال شم

میدونی شاید این موضوع خیلی مهم نباشه ولی چون همیشه مادرشو و خودشو ترجیح میده من دیگه سختمه بیخیال شم

خب وقتی اون مادرشو ترجیح میده شمام مادرتو ترجیح میدادی دست تنها با مهمون ولش نمیکردی میموندی کمکش، ایشونم مامان جونش میبردش حموم که بعد که واسه خرید محلت نذاشت دلت نسوزه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
اره عقدیم 

اها...منم اگه بودم ناراحت میشدم...ناراحتیتو بعدا بهش بگو اما بدون جنگ ودعوا ...یه جورم نگی که فک کنه داری سرش منت میذاری که کمکش کردی این چند روز...اما دیگه قضیه بزرگش نکن وکشش نده که بحث ودعوا بشه بینتون..

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤

نه منظورم این نبود که مهم نیست 

اخه یهو یه عده میریزن تو تاپیک و یه جوری رفتار میکنن اتیش بیشتر میشه تو دل استارتر

میخواستم جلو گیری کنم😁

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خب وقتی اون مادرشو ترجیح میده شمام مادرتو ترجیح میدادی دست تنها با مهمون ولش نمیکردی میموندی کمکش، ا ...

اره به خدا 

من دلم میسوزه واسه شوهرم چون میدونم مامانش نمیبره حموم اگرم ببره شوهرم روش نمیشه 

نه منظورم این نبود که مهم نیست  اخه یهو یه عده میریزن تو تاپیک و یه جوری رفتار میکنن اتیش ب ...

مچکرم ممنون😂😂

نه من کلا اتیشی نمیشم فقط میریزم تو خودم

شوهرمم میفهمه اما به روی خودش نمیاره

دیگه هیچی نمیگم  ولی واقعا موند تو دلم

من عقدم...از اول با همسرم قرار گذاشتیم اگه جایی ناراحتی پیش اومد بهم بگیم که ناراحت شدیم از هم...واسه منم چند مورد اینطوری پیش اومده درکت میکنم...اما من بهش گفتم وهمسرم گفت جبران میکنم وواقعا هم جبران کرد...به نظرم با ارامش بهش بگو که چه انتظاری ازش داشتی که انتظار به حقی هم هست😊😊😊

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤