ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من شبه قبل عمل سوپ خوردم ساعت هفت با يكم برنج ديگه چيزي نخوردم صبم ساعت شش رفتم بيمارستان تا پذيرش شدم و برام سوند گذاشتن كه خيلي جندي بود و يكم درداور بعدم رفتم اتاق عمل ساعت ١٠:١٠ دقيقه صب دخترم دنيا اومد من بيهوشي كامل بودم دو سه ساعت ريماوري بودم دوبارم شكممو فشار دادن كه خيلي درد داشت بعدم اوردنم بخش شب ساعت هشت از تخت بلند شدم درد داشتم ولي نه زياد شياف برام ميزدن هر موقع درد داشتم تازه خودمم بچه رو بغل ميگرفتم راه ميبردمش چون انقد گريه ميكرد ساكت نميشد مامانمم كم مياورد در برابره فسقل خانوم .صبم كه دكتر اومد ديد زخممو و مرخص شدم اهااا بهد از سرم ميتوني فقط مايعات بخوري مثله سوپ و چايي نبات تا وقتي بيمارستاني بعدم كه ميري خونه هرچي دلت خاس بهور جز چيزايه سرررد
من 7 صبح رفتم بیمارستان.یک عملم کردن.انقد شلوغ بود.12 ساعت دراز کشی.سوندم وقتی که باید بلند شی درش میارن.من خیلی خیلی درد داشتم.بعضی هارو دیدم که دردشون کمتره.تا 3 روز خم راه میرفتم.اولین بار که بلندم کردن در حد مرگ بودم .فقط به خودم فحش میدادم.ولی جاریم 7 ماه قبل من زایمان کرد اصلا اینجوری نبود