2777
2789
عنوان

سزارینیا

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 66 پست

[QUOTE=64506893]نمیشه سوند نذاشت؟ من از پرستارم خجالت میشکم تو چه اتاقی سوند وصل میکنن اونجا کسی نیست خانم های زائ ...[/QUOTE

فک نکنم بشه؛ همه خجالت میکشن ولی چاره چیه🙁

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
من خیلی خجالت میکشم همیشه جلو همه معذب هستم نکنه بعد اینوه میخوان سوند را در بیارن جلوی همراهم این ک ...

سوند چیه من سر در نمیارم اصلا آقااااا سوند چیده

کسی تاحالاشعورو با خودش به گور نبرده ازش استفاده کنید .متاسفم واسه بعضیااا😒😒😒😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😆😆😆😆البته تاسه سال درگیرعوارض سزارین شدماخخخخخ اینونگفتم نترسین 

من سزارين شدم دفه اول كه فقط داشتم مي مردم تا چند روز اصلا راه نميتونستم برم از درد( پنج شيش روز). ولي دفه دوم خيلي بهتر بود شبش اومدن گفتن برو دستشويي تونستم برم. البته بازم دردم چند برابر پريود بود فقط به اندازه بار اول نبود

نمیشه سوند نذاشت؟ من از پرستارم خجالت میشکم تو چه اتاقی سوند وصل میکنن اونجا کسی نیست خانم های زائ ...

ن دیگه برای عمل حتمابایدبذاری چون دیگه اختیار ادرارت رو نداری توی بیهوشی یابی حسی.من توزایشگاه برام سوندوصل کردن.بودن خانمای دیگه اما معمولارعایت میکردن سعی میکردن توی اینجورمواقع ب هم نگاه نکنن که معذب نشن

اوضاع مملکت جوریه که شب های جمعه اموات برای شادی ما فاتحه میخونن😶😶😶😶

من سزارین با بیهوشی بودم چون بی حس نشدم

من که دکتر موقع عمل بهم گفت رفتی بخش چای شیرین و اب کمپوت بخور که تا عصر که راه برم همونارو خوردم 

شبم ساعت ۱۰ شام مفصل خوردم صبح پنج هم چای شیرین خوردم یازده اینام عمل شدم

دردم وقتی بهوش اومدم خیلی زیاد بود بعدش با شیاف اینا بهتر شد خیلی ام راحت تونستم پا شم و راه برم

سوندم درد داره ولی نه زیاد قابل تحمل

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 
من از بی حسی میترسم بیهوشی رو ترجیح میدم بستگی ب خودت داره  عرق کاسنی بخور بچه زردی نگیره  ...

والا ازمن ک سوال نپرسیدن راجب بیهوشی یا بی حسی چون عملم اورژانسی بود.

اوضاع مملکت جوریه که شب های جمعه اموات برای شادی ما فاتحه میخونن😶😶😶😶
سوند چیه چرا کسی جوابه منو نمیده یعنی من انقد بدم 😢😢😢

عزیزم..سوند ادراری...ی وسیله ای هست که نرمه و تو مثانه میکنن..و ی کیسه بهش وصله مه ادرارت تخلیه میشه تو اون....

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪