2777
2789
عنوان

این ماهم نشد😭

233 بازدید | 13 پست

حدودا ماه5 یا6 ام اقدامم، خودم چندماه قبل سونووچکاپ رفتم مشکلی نداشتم، همسرم باوجود واریکوسل پیش بهترین دکتراورولوژی بردم وبا دوبار ازمایش متوجه شدیم هیچ مشکلی نداره وهمه چی عالیه ونیاز به عمل نیست، 

فرداموعودمه اما امروز لک دیدم ودارم مریض میشم، 

خسته شدم نمیدونم چیکارکنم، بچها واسه ماه بعد کی برم پیش دکتر زنان تاسونو بنویسه؟ میخوام بگم قرص وامپول بده شاید فرجی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالتونه خودتون و همسرتون 

بچه اوله ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
دکتر که تا پریود شدی برو اخه اگه بخواد دارو بده از سوم یا پنجم پریود شروع میشه. الان ازمایش شوهرتون ...

عزیزم جوابش خیلی خوب بود هیچ مشکلی نداشت دوبارم از دادن یکبارم مرکز ناباروری. چشم شنبه میرم

اگه دارومیخوای که الان باید بری سریع 

اگه سونو میخوای بری یا ازاد برو بعد ببر پیش دکتر یا اگه تو مطبش داره خودش روز 14انجام میده برات 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
26 و28. بچه اول

ببین من خودمم هفت ماهه اقدامم نشده بدون هیچ مشکلی این ماه دکترم فقط فقط پنج تا کلومیفن بهم داده بدون امپول و سونو 

شما هم الان برو بهت دارم میده 

اگه دارو نخوای مصرف کنی تا یه سال وقت داری برای بارداری 

یعنی شنبه دیره!! میشه روز4 ام پریودی! 

نه 

قرصتو از روز پنج شروع میکنه 

شما الان بارداری؟؟؟؟ 

نه عزیزم دیشب تازه اخرین  قرصم تموم شده 

انشالله این ماه بارداربشی

ان شاالله با هم 😊