2777
2789
عنوان

تکنیک تبسم

| مشاهده متن کامل بحث + 21620 بازدید | 45 پست
ممنونم عزیزم که منو صدا زدی به اینک کار تکنیک پاکسازی هم میگن متاسفم منو ببخش سپاسگزارم دوستت د ...

هرسایتی ک درباره پاکسازی دارید به من معرفی کنید ممنون میشم

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبسم از چهار حرف ت//// تاسف ب//// بخشش س////سپاسگذاری م//// مهربانی تشکیل شده در درجه اول شما ...

من برای ی مشکلی دارم میگم که دوست دارم خود خدا معجزه کنه حل کنه و ی قسمتیش دست خودمه که حل بشه ولی خب سخته تا حدودی انگار خوب شد ولی باز چکار کنم حالا 

الو

بگو خدایا متاسفم که باعث بوجوداومدن فلان بیماری شدم مسئولیتش بامنه منوببخش بابت بوجوداومدن فلان بیماری تووجودم ازت سپاسگزارم که منو بخشیدی وبهم سلامتی دادی عاشقتم بخاطر همه چیز

من هم استفاده کردم. معجزه تبسم محمد افلاکی. واقعا معجزه می‌کنند. هم تو ایتا. روبیکا. تلگرام. بنویسی معجزه تبسم واست میاد. شک نکنین دوستان زندگی تون عوض میشه. اولین نشونه اون هم احساس آرامش و حس خوبی هست که به شما دست میده. خودتون متوجه میشین. 

من به خیلی از دوستانم توصیه کردم و فایل هارو فرستادم، همشون نتیجه گرفتن. مگر اینکه دوست نداشتن گوش کنن

من هم استفاده کردم. معجزه تبسم محمد افلاکی. واقعا معجزه می‌کنند. هم تو ایتا. روبیکا. تلگرام. بنویسی ...

عزیزم شما تکنیک تبسم رو چجوری استفاده میکنین چند ساله کانال آقای افلاکی رو دارم دوره ی مقدماتی تکنیک تبسم رو هم گوش کردم کتاب محدودیت صفر رو هم خوندم ولی فعلا نتونستم نتیجه بگیرم میشه اگه نتیجه دیدین برام توضیح بدین برای اینکه منم بیشتر درک کنم و نتیجه بگیرم باید چیکار کنم 

عزیزم شما تکنیک تبسم رو چجوری استفاده میکنین چند ساله کانال آقای افلاکی رو دارم دوره ی مقدماتی تکنیک ...

برای هر مشکلی که تو زندگیت داری بشین روزی ١٠٠٠ مرتبه استغفار بگو معجزه شو میبینی اولین معجزه اش ارامش خودته

اون چهارتا ذکرم همینه عزیزم ببین با کدومش راحت تری

خوب شروع میکنماین مراحل رو باید با دقت انجام بدیدو باید قلبا باشهیعنی دوستن صرف گفتن این جملات و حفظ ...

با سلام عزیزم ممنون میدونم تاپیک مال چند سال قبله اما این تکنیک اسمش تبسم نیس در اصل هواپونوپونو هست که آقای،افلاکی بنام تبسم فروختند امانتدار مردم هاوایی باشیم آرامشی ورای درک همگان برایتان آرزومندم