2777
2789
عنوان

تکنیک تبسم

| مشاهده متن کامل بحث + 21615 بازدید | 45 پست

خدای بزرگ و مهربونم متاسف و مسئولم بخاطر وسایل امیر ک فروش نمیره

خدا من مسیولیت فروش نرفتنشو به عهده میگیرم

قطعا من هم نقشی و سهمی تو این مشکل دارم

خدایا حتما گناهی کردم یا انرژی منفی دادم ک باعث این اتفاق شده

خدایا منو ببخش بخاطر این مشکل

خدایا من توبه میکنم ازت میخام اون انرژی منفی رو و اون عامل پاک کنی تا وسایل امیر سریع و به قیمت عالی فروش برن و از اون مکان خارج شه

خدای بزرگ و مهربونم شکرت هزار بار شکرت بخاطر سلامتیمون

شکرت بخاطر کار همسرم

شکرت بخاطر ماشین خونه و....

خدایا عاشقتم میدونم هستی و هموامو داری هوای امیر داری چون تو تنها پشت و پناه مایی

یادم نمیره پارسال چه روزای سختی بود

امروز ارزو داشتم

خدایا شکرت میدونم ک هوامو داری و اونارو میفروشی شکرتتتتت

عاشقتممممم

خدای بزرگ و مهربونم متاسف و مسئولم بخاطر وسایل امیر ک فروش نمیره خدا من مسیولیت فروش نرفتنشو به عهد ...

مرسی ساراجان. همین الان با متن تو منم  ارزوم رو گفتم. امیدوارم زودتر هر دومون به خواسته هامون برسم.

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اگه کسیو میخوایم و اون نمیدونه وخیلی خیلیییییییییییی ازت بالاتره منظورم مالی و تحصیلیه خانوادشه چی باید بگیم؟؟؟یا اگه میخوایم کنکور بدیم بعد چندسال چی و رشته دندون میخوایم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

خب اگه کسیو میخوایم و اون نمیدونه وخیلی خیلیییییییییییی ازت بالاتره منظورم مالی و تحصیلیه خانوادشه چ ...

بگو خدایا متاسفم و مسئولم ک به فلانی نمیرسم قطعا اشتباهی از طرف من بوده ک بهش نمیرسم

خوب شروع میکنم این مراحل رو باید با دقت انجام بدید و باید قلبا باشه یعنی دوستن صرف گفتن این جملات ...

شرمنده بازم متوجه نمیشم...مثلا کسی که پدر یا مادر خوبی نداره...خوب که چه عرض کنم، پدر و مادر بدی داره، که ریشه تمام مشکلاتش هستن ..این آدم باید از چی معذرت خواهی یا توبه کنه، خودش که این والد یا این شرایط رو نخواسته و بوجود نیاورده.!

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
شرمنده بازم متوجه نمیشم...مثلا کسی که پدر یا مادر خوبی نداره...خوب که چه عرض کنم، پدر و مادر بدی دار ...

میدونم قبول این موصوع ک تو تقصیری داشتی سخته

اما اگر تو بخاطر مشکل اونا توبه کنی و بگی خدایا منم سهمی داشتم 

همه چی بهتر میشه

میدونم قبول این موصوع ک تو تقصیری داشتی سخته اما اگر تو بخاطر مشکل اونا توبه کنی و بگی خدایا منم سه ...

ممنون عزیزم😙

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین