از استرس دیشب تا صبح همش از خواب پریدم و درست خوابم نبرذ باید برم سونو قلب جنین دکترم گفته حتما بتید صدای قلبشو بشنوی خیلی استرس دارم تروخدا دعا کنید صدای قلبشو بشنوممم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم اصلا ب هیچ عنوان استرس نداشته باش .حتی اگه صداشم خدایی نکرده نشنیدی اصلا ب حرف این دکترا نکن .بچه ای ک مشکل داشته باشه خودش سقط میشه اونم قلب ب این مهمی ک زنده بودنش ب همونه .ب خاله من توی ۹ هفتگی گفتن قلب نداره بچش باید سقط بشه .خالم دیگه دکتر نرفت.تا وقتی ک واسه جنسیتش خواست بره بچم دختره الانم نزدیک یک سالشه.بچه بدون قلب ک رشد نمیکنه دیگه دکترا فقط ی چیزی میگن
خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰ 🤱۹۹/۱۱/۳۰ اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم
عزیزم اصلا ب هیچ عنوان استرس نداشته باش .حتی اگه صداشم خدایی نکرده نشنیدی اصلا ب حرف این دکترا نکن . ...
واقعا دکترا خیلی استرس میدن دکتر اولیم که بهم کفته بود بروسقط کن رشد نکرده چند روز صبر کردم رفتم سونو دیدم رشد کرده خوشحال شدم الان فقط منتظرم صداشو بشنوم خیالم راحت شه ،شوهرمم خیلی ذلش بچه میخواد و فکز میکنه تشکیل نشدن فلب تصیر مادره و بهم همش سرکوفت میزنه😢