2777
2789
عنوان

دل تو دلم نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 26 پست
اره دوستم میگفت صدای قلب دختر مثل دوییدن اسبه ینی زربانش با مکث  اما پسر زربانش بالاس بدون مکث ...

پسر مثل پیتکو پیتکو اسب عه

خدایا شکرت.خداوندا دل همه آرزومندان رو تو این روزای قشنگ شاد کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا دکترا خیلی استرس میدن دکتر اولیم که بهم کفته بود برو‌سقط کن رشد نکرده چند روز صبر کردم رفتم سو ...

دکترا ک خیالیشون نیش و ب فکر ما مریضاشون نیستن .خب بیا خودت داری میگی گفته برو سقط کن اما بچت رشد کرده .ببخشیدا فقط این دکترا حرف مفت میزنن.ایشالا ک صدای قشنگ قلبشو میشنوی برامنم دعاکنی عزیزم خدا از چشم انتظاری درم بیاره.

به همسرتون بگو دقیقا برعکس نداشتن قلب ب کورموزوم شما بستگی داره ن من .ایشالا ک خدا خوشحالت کنه گلم

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
دکترا ک خیالیشون نیش و ب فکر ما مریضاشون نیستن .خب بیا خودت داری میگی گفته برو سقط کن اما بچت رشد کر ...

ممنون عزیزم ، انشالله به هر حاجتی داری برسی من برات خیلی دعا میکنم انشالله خدا هیچ خونه ای را بدون وجود بچه نزاره و همه رو به آرزوشون برسونه و اگه منم لایق ماذر شدن میدونه بچمو برام نگه داره

عزیزم اصلا ب هیچ عنوان استرس نداشته باش .حتی اگه صداشم خدایی نکرده نشنیدی اصلا ب حرف این دکترا نکن . ...

من رفتم صدای قلبشو نشنیذم دکترم میگه قرص یخور سقط بشه 😢😢عزیزم شما خالت چند هفتگی برای جنسیت رفت که صدای قلبش هم شنید؟

من رفتم صدای قلبشو نشنیذم دکترم میگه قرص یخور سقط بشه 😢😢عزیزم شما خالت چند هفتگی برای جنسیت رفت که ...

۱۲ هفتگی رفت عزیزم اصلا هیچ اقدامی نکن قربونت برم .خدا خودش درست میکنه 

ب حرف دکتر اعتماد نکن .اگه خدایی نکرده قلب نداشته باشه باید رشدش متوقف شه دیگه درسته.پس تو هیچ اقدامی نکن .بهشم فکر نکن .

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
من رفتم صدای قلبشو نشنیذم دکترم میگه قرص یخور سقط بشه 😢😢عزیزم شما خالت چند هفتگی برای جنسیت رفت که ...

فقط بزار چند هفته دیگه ک بری صدای قلبشم میشنوی .جنسیتشم میفهمی بعد با برگه سونوگرافیت بروبزن تو دهنش .بخدا من ی کلیپ دیدم ی سخرانی بود آقاهه میگف همین بچه هایی رو ک وقتی جنین بودن دکتر دستور سقطشونو میداده الان یا نخبه ان یا ی کس مهمی تو جامعه ان .میگف با حرف این دکترا اصلا ی بچه رو نکشین .بچه ک بدون قلب باید بمیره دیگه پس ایناها کین ک الان من میشناسمشون .فقط امیدت ب خدا باشه .امیدتو از دست نده از خداو امام حسین بخواه ک سالم باشه .منم برات دعا میکنم .اصلا جوش نزنی ک واسه نی نی بده .

دیدی عزیزم توی تاپیک سقط هم دوستان همین حرف منو زدن .فقط تنها کاری ک میکنی ب چیزای منفی ک بری قرص بخوری و اینا اصلا فکر نکن .صبر کنو معجزه خدارو ببین .همین خالم ک من میگم ۶ تا سقط قبلش داشته بوده دکتر حتی بهش گفته بوده ک اگ دوباره حامله بشی باید رحمتو با بچه برداریم .اما کوووو؟

الان هم خودش سالم هم همون بچه ای ک میگفتم قلب نداره باید سقط بشه تازه راه افتاده .

دیدی عزیزم توی تاپیک سقط هم دوستان همین حرف منو زدن .فقط تنها کاری ک میکنی ب چیزای منفی ک بری قرص بخ ...

مرسی عزیزم از دلداری و‌حرفای خوبی که بهم زدی یه ذره دلم اروم شد

مرسی عزیزم از دلداری و‌حرفای خوبی که بهم زدی یه ذره دلم اروم شد

عزیزم من خودم ی سقط نحس داشتم دوس ندارم واسه کسی اتفاق بیفته .اره فقط آروم باش .قران بخون دعا کن .خدا همه جوره هوای بندشو داره چیزی ک ب صلاحته واست اتفاق میفته شک نکن .ایشالا ک چند وقته دیگه بیایو خوشخالم کنی با خبر شنیدن صدای قلب نی نی جونت