میس_کیم مدیر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 752 عنوان یعنی چیههه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 64 پست بچه ها شما هم تو اسمونتون یه چیزی شبیه ستارهتو همون ارتفاع ستاره هاکه زرد رنگهکناره هاش شاخک های نوری داره میبینید؟وای یه جورِ مخوفِ😤😤تو خبرگزاری رکنا هم زدن ولی میگن نمیدونن چیه شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا 1397/04/27 | 01:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میس_کیم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 752 امروز کلا بیرون نرفتم صبح تا شب خونه بودم خونمونم طوری نیس که آسمونو راحت ببینم حیاط نداریم ولی دوس ... والا درست دیده نمیشه چون ارتفاعش خیلی زیادهیه لینک گذاشتم صفحه قبل تا حدودی قابل مشاهدست شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
saye7472 عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 202 😂نه هنوز هستم اا خب پس حلههه شکر😂 دخترم😍 نعمت خونم برکت خونم خوش اومدی ب زندگی من و بابایی❤️
میس_کیم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 752 دوست عزیز چیزی ک خبرگزاری رکنا اعلام کرده برا سال ۹۵ بوده😐 تاریخش رو چک کنین اول. اونی که من الان دارم میبینم چیه پس؟😕مال من که مال سال 95 نیس شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
ستاره456 عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 4193 والا درست دیده نمیشه چون ارتفاعش خیلی زیاده یه لینک گذاشتم صفحه قبل تا حدودی قابل مشاهدست جدی من رفتم نگاه مثل یه ستاره بزرگه⛤⛤⛤رنگشم نارنجی پررنگه⛤⛤⛤خوب شاید ماهواره ای فضاپیمایی چیزیه✔✔✔ * خدایا شکرت*
dr_nasim عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 520 اونی که من الان دارم میبینم چیه پس؟😕 مال من که مال سال 95 نیس عکسشو میشه بزاری؟
میس_کیم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 752 اره شما کدوم شهرین؟ شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
میس_کیم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 752 بچه ها خدایی کی دیدش؟هنوزم هست😑 شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
میس_کیم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 752 چیزی نمیبینم که من .. شما کجایید؟ کدوم سمت شیرازغرب اسموناگه نگاه کنید تو اسمونتون میبینیدالبته شاید تو اسمون شهر شما نباشه شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
سامیارمن عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 590 کجا دیدی چ شکلی بود منو خواهر کوچیکم تو زمین کشاورزی بودیم غروب بود نزدیک خونمون یه کوهه مثلا دوکیلومتر دورتر از خونه ما من دیدیم یه چیز بیضی همه جاش پر بود از نور زرد از پشت یه ابر اومد بیرون رفت پشت کوه هرچی دیگه انتظار کشیدم بیرون نیومد
کاترینی عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16384 من تهرانم ساعت 10 بیرون بودم به اسمون نگاه کردم یه چیز زرد زنگ دیدم {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
dr_nasim عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 520 اونی که من الان دارم میبینم چیه پس؟😕 مال من که مال سال 95 نیس لینکی که گذاشتی برا سال ۹۵ عه.اونی ام که الان داری میبینی اگه چیز مهمی بود خبرش پخش شده بود تا حالا
میس_کیم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 752 عکسشو میشه بزاری؟ با گوشی شبیه نور چراغ میشهاگه نگاه کنید تو اسمون میبیندشالبته اگه از اسمون شهرتون قابل رؤیت باشه شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا
سامیارمن عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 590 هرچی خواهرمو صدا زدم متوجه نشد نشونص بدم سفینه رو ولی مطمعنم ساخته دست انسان نبود
کاترینی عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 16384 با گوشی شبیه نور چراغ میشه اگه نگاه کنید تو اسمون میبیندش البته اگه از اسمون شهرتون قابل رؤیت باشه اون سایتی که رفتی لینکشو داری؟؟؟ {{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}} کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش
میس_کیم مدیر استارتر عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 752 هرچی خواهرمو صدا زدم متوجه نشد نشونص بدم سفینه رو ولی مطمعنم ساخته دست انسان نبود منم مطمئنم که وجود دارنشواهد زیادی وجود دارهادم منطقی هم که فکر کنه متوجه میشه این همه کهکشان الکی نیستبله منم صد در صد اعتقاد دارمولی این نمیدونم چیهمن میگم ماهواره عکس برداری چیزیِنمیدونم شما عاقل* شما دغدغه مند *شما همه چی تموم*ما هیچی*ولمون کن تو رو خدا