2777
2789
جدی گات چجوره دیگه 

گات مخفف کیم اف ترونز

ای کاش  به جای اینکه  اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم  سعی کنیم که انسانیت  ،معرفت ،دوستی و  حتی محبت رو اشاعه بدیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره یعنی جای حساس وهیجانیشم تموم میکنه که نگوووو فقط حاضری سرتو بکوبی تودیوار😁

Oh my god😃

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
دقیقاااا 

همه بریکینگ بد رو تعریف میکردند ولی من تتونستم ببینم خوشم نیومد.

ای کاش  به جای اینکه  اعتقادات شخصی خودمون رو اشاعه بدیم و روشون به هر نحو ممکن پافشاری کنیم  سعی کنیم که انسانیت  ،معرفت ،دوستی و  حتی محبت رو اشاعه بدیم.
همون گیم اف ترونزه 

اها راست میگن خیلی عالی درستش کردن .بازم خوبه ربطی ب درس و کتابام داره یکم علاقه و انگیزه درم ایجاد شد ک بخونم درس ب این سختی روووو

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
همه بریکینگ بد رو تعریف میکردند ولی من تتونستم ببینم خوشم نیومد.

منم خوشم نیومد ازش ولی وایکینگها و سریال وست ورد هم عالیه 

خداوندا... نامت راتمام شب همراه ستاره ها نجوا کردم... 

منم جدیدا orange is new black رو تموم کردم که هفته بعد فصل جدیدش هم در میاد .خوب بود من که خوشم اومد.

وایکینگ رو هم میخوام شروع کنم

من میخوام دوباره ببینمش 😆😆😆

ارزششو داره فقط یچیزش بده ک نمیشه ب کسی معرفیش کنی یا باخانواده پدر مادرو… بچه…  ببینی بس ک صحنه داره

ارزششو داره فقط یچیزش بده ک نمیشه ب کسی معرفیش کنی یا باخانواده پدر مادرو… بچه…  ببینی بس ک صحن ...

من توگوشیم نگا کردم آخه پیش دوتا پسرام نمیشه خیلی کنجکاون این سریالم که... 😁😁

خداوندا... نامت راتمام شب همراه ستاره ها نجوا کردم... 
من توگوشیم نگا کردم آخه پیش دوتا پسرام نمیشه خیلی کنجکاون این سریالم که... 😁😁

اره بابا نمیشه اصن منم دخترم دوسالش ب اونجا ک میرسهه میزنم جلو ک  رد شه چشاشم میگیرم