2777
2789
عنوان

راکوتان

| مشاهده متن کامل بحث + 7537 بازدید | 72 پست
عزیزان یکی از عوارض اصلی و مهم راکوتان  نازایی هستش  مراقب باشید نازا نشید  زیاد نخور ...

نه من كامل پرسيدم اصلااااا ربطي ب تخمدان و رحم نداره

فقط كبد و كليه م اگه مراعات كني حله

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا کی گفته هرچی بیشتر خشک بشه بهتر جواب میده دیگه خشک تر از من!😳 شش ماه بعد شایدم کمتر گند زد ...

نمیدونم والا تو سایت خانومه میگفت دکترم میگه اینطوریه

ولی منو زیاد خشک نمیکنه منم غصه میخوردم می‌گفتم این همه زحمت میکشم چرا خشک نمیکنه  

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
منم دارم مصرف ميكنم اولاشم

برای شما همون راکوتان هس یا اسمش فرق داره؟

چون دکتر به من هر دفعه یه مدل میده که از همون دسته راکوتانه فک کنم قوی ترینش راکوتان هست چون عید بهم راکوتان داده بود خیلی خشک میکرد این دفعه بهم اکنوترن داده

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
برای شما همون راکوتان هس یا اسمش فرق داره؟ چون دکتر به من هر دفعه یه مدل میده که از همون دسته راکوت ...

نه همون خود راكوتان خارجي به زوووور گير اوردم ٣٠تاشو

من تند تند مرطوب كننده لب و اشك مصنوعي استفاده ميكنم

نه من كامل پرسيدم اصلااااا ربطي ب تخمدان و رحم نداره فقط كبد و كليه م اگه مراعات كني حله

والا من اینطور شنیدم  از چند نفر که استفاده میکردن و بااینکه خوب نتیجه گرفتن ازش ولی قطع کردن مصرفشو 

این کاربری متعلق به دونفر است .

دكتر من لايه بردار نداده چرا🤔

به من فقط دو ماه اول یه محلول داده بود الان دیگه نمیده چون پوست بیش از حد خشک میشه فقط قرص و ویتامین ای میده یدونه هم ویتامین لب 

والا من اینطور شنیدم  از چند نفر که استفاده میکردن و بااینکه خوب نتیجه گرفتن ازش ولی قطع کردن م ...

نه عزيزم اصلن ربطي ب اينا نداره من خيلي تحقيق كردم

شايد إز قبل مشكل داشتن

كي شروع ب خشك شدن ميكنه؟

عزیزم بستگی به نوع پوستا و مقدار جوشاتون داره من ۰ن سری خوردم و قطع کردم و دوباره شروع کردم . 

پروسه اش برا من چهار تا شیش ماه جوش ناجور میزد به حدی که مجبور بودم ماسک بزنم . مثل تازه به بلوغ رسیده ها بودم . بعد پوستم خشک شد کامل . فقط پوست صورتم نبود . آرنجم بازوهام خشکه میزد . لبام و دماغپ بخلطر خشکی زیاد خون ریزی میکرد . ببخشید دچار یبوست وحشتناکی شدم . تا جایی ک میشد تحمل میکردم . بعد ک کامل پوست صورتم خشک میشد تقریبا هفت ماه بعدش ، بهم لایه بردار داد و لیزرم گفت انجام بدم برا یکی دوتا جای جوشام . ک دیگه بعدش نرفتم لیزر تاحد زیادی جای جوشمم خوب شد . بعد یکسال تموم شدن دوره درمان دوباره جوشا شروع میشدن . منم بخاطر عوارض قطع کردم 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...