2777
2789
عنوان

راکوتان

7537 بازدید | 72 پست

سلام دوستان کسایی که دکتر رفتن راکوتان براشون تجویز کرده خوردن..چن هفته ی اول که میخوری صورت بیشتر جوش میزنه؟اخه من الان 4/5 تا خوردم احساس میکنم تازه داره میریزه بیرون ..اگه قبلا استفاده کردین بگین لطفا ممنون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی بدنتو خیلی خشک میکنه راکوتان میوه و آب و مایعات زیادبخور . پوست بدنت خشکی زد چربش کن . حتما بعدش دکتر بهت لایه بردار میده ک جای جوشاتم محوبشه

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...

من 6ماهه دارم مصرف میکنم فقط دیگه الان پیدا نمیشه تو داروخونه شما راحت گیر میاری؟

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
دكتر بمنم گفته بايد بخوري  ولي ميتوسم  ميگن خيلي عوارض داره  اونايي كه خوردن بيان ...

چند هفته اول مصرف چندبار شدید خون دماغ شدم خود به خود بعد هم تا یکم ضربه به بینیم میخورد یکم خون دماغ میشدم چون مخاط بینی هم خیلی خشک و حساس میشه یکمم سرگیجه میگیرم

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

خیلی قرص بدیه من لبام خشک شد چشام مثل این عروسکا که میخوابونیشون چشاشون بسته میشه بلند میکنی وا میشه توجه کردید یه صدایی میده چشای من از شدت خشکی موقع پلک زدن صدا میداد تازه شش ماه بعد قطع کردنش دوباره میریزه بیرون البته نه به شدت قبل

آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی  
خیلی قرص بدیه من لبام خشک شد چشام مثل این عروسکا که میخوابونیشون چشاشون بسته میشه بلند میکنی وا میشه ...

بستگی به بدن داره هرچی بیشتر خشک کنه یعنی بیشتر جواب میده برای من فقط لبام خیلی خشک میشه 

بستگی به بدن داره هرچی بیشتر خشک کنه یعنی بیشتر جواب میده برای من فقط لبام خیلی خشک میشه 

نه بابا کی گفته هرچی بیشتر خشک بشه بهتر جواب میده دیگه خشک تر از من!😳

شش ماه بعد شایدم کمتر گند زده شد به صورتم اخر مجبور شدم برم زالو بندازم یکم بهتر شدم دیگه بعد زایمانم خوبه خوب شدم

آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی